Je bent hier:

Handgemaakte keukens door vakmanschap

Handgemaakte keukens vereisen vakmensen. Mensen die in staat zijn om met hun ambacht, onze droomcreaties weten te vertalen in iets tastbaars. Iets bijzonders weten te creëren met hun handen. Want dat is elke BY SENSA keuken: bijzonder. Uniek bovendien. Dat is het resultaat van handarbeid. Grenzen worden hiermee buitenspel gezet. Een must voor onze designers. Alleen met deze vrijheid kunnen zij de keuken creëren die u in gedachten had. Niet één keukenfantasie is te bewerkelijk.          

 

Grenzeloze verbeeldingskracht

De perfecte keuken kan ontstaan wanneer alle rondvoorwaarden kloppen. Dat is BY SENSA in ieder geval wel het geval; niet in de laatste plaats door onze vakmensen. Een ander belangrijk ingredient om tot uw droomkeuken te kunnen komen zijn ongelimiteerde designmogelijkheden. Samen met een grenzeloze verbeeldingskracht. De enigste limiet waar u tegenaan kan lopen is uw eigen fantasie. Gelukkig zijn er altijd nog de designers van BY SENSA die u hiermee kunnen helpen. Symmetrische schouwspelen, doorlopende kastdeuren of custom made keukenbladen. Alles is realiseerbaar dankzij de handgemaakte kwaliteit van BY SENSA. 

 

Handgemaakt; een zorgvuldig proces

Van het allereerste ontwerp tot de allerlaatste schroef.. Om te komen tot de perfecte handgemaakte keuken is een zorgvuldig en betrokken proces een vereiste. Bij BY SENSA is dat terug te zien op verschillende fronten. Als voorbeeld nemen we de keukenkasten van onze handgemaakte eiken keukens. Het hout dat wij hiervoor gebruiken ondergaat allereerst uitvoerige keuring. Alleen het beste hout doorstaat de strenge keuring. Eenmaal geselecteerd komt het hout in handen van de beste timmermannen. Op bijzondere wijze weten zij dit hout telkens weer te vervaardigen tot een schitterend onderdeel. Al deze onderdelen tezamen genomen vormen de handgemaakte designkeuken die u vooraf in gedachte had. De handgemaakte keuken die wij voor u hebben geschetst. Met de hand natuurlijk.      


Handgemaakte keukens

Zorgvuldige selectie
Keuken op maat, zorgvuldig geselecteerd - BY SENSA KEUKENS
Eigen productielijn
Topkwaliteit en duurzaamheid
Topkwaliteit keuken - BY SENSA KEUKENS

Handgemaakte keukens maken alles mogelijk

Iedere keuken van BY SENSA keukens is met de grootst mogelijke zorg ontworpen. Helemaal gericht op uw wensen en eisen omtrent uw nieuwe keuken. Niet voor niets kiest u voor een handgemaakte keuken. Het geeft u gewoon net even wat meer mogelijkheden. Zo niet alle mogelijkheden. Timmermannen, steenhouwers en spuiters doen één voor één waar zij het beste in zijn. Zo ontstaan er BY SENSA keukens alleen unieke handgemaakte keukens. Maakt u een afspraak met onze designers om te ervaren waar zij het beste in zijn? Breng dan een bezoek aan ons Keuken Experience Center of vraag een brochure op. 

Handgemaakte producties gaan een leven mee

Belofte BY SENSA

Een keuken is een plek waar u, dag in dag uit, ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat, met plezier uw maaltijden bereidt en samen kunt zijn. Vanzelfsprekend heeft u hier uw eigen ideeën en wensen over. BY SENSA begrijpt dat en creëert een keuken waar u zich thuisvoelt. Dat beloven we. 

Handgemaakte designkeukens ontstaan bij een maatwerk ontwerp

De realisatie van uw droomkeuken

Als u het kunt dromen, dan kunnen wij het waarmaken. Onze werkwijze is altijd hetzelfde, of u nu kiest voor een instapmodel of een luxe designkeuken.

1. Oriëntatiegesprek en ontwerp
2. Deskundig en praktisch advies
3. Handmatige productie
4. Deskundige montage
1. Oriëntatiegesprek en ontwerp | 2. Deskundig en praktisch advies  | 3. Handmatige productie | 4. Deskundige montage

Kwaliteit. Alles in eigen beheer.

Meubelmakers | Steenhouwers | Spuiterij | Monteurs
Spuiterij keuken
BY SENSA Montage van uw keuken
Meubelmakers | Steenhouwers
Spuiterij | Monteurs

Be Social

Be Social