Je bent hier:

Met een houten keuken haal je de natuur in huis

Op de natuur raakt nooit iemand uitgekeken. Het biedt altijd nieuwe ontdekkingen en raakt nooit uit de tijd. Tijdloosheid en natuurlijke elementen gaan hand in hand. Met een houten keuken haalt u de natuur in huis, inclusief het modebewuste en tijdloze karakter. Want een houten keuken met natuurlijke elementen erin raakt nooit – of niet snel – uit de mode. Houten keukens kunnen zich zowel strak modern uitlaten, maar ook landelijk en stoer. Hout is eindeloos te combineren en op vele manieren af te werken. De mooiste en meest doortaste settings zijn haalbaar.

Massief en robuust of geborsteld en verfijnd

Een houten keuken met geborstelde houten elementen oogt totaal anders dan een houten keuken waarin ongeslepen en robuust verweerde balken zijn gebruikt. Massief eikenhouten werkbladen met daarop Neff keukenapparatuur geeft uw keuken een landelijke uitstraling. Fijn geslepen zwarte houten keukenkasten met strakke moderne inbouwapparatuur van Gaggenau geven uw keuken een modern karakter. Hout heeft geen voorkeur voor klassiek, landelijk of modern… Met hout staat de weg vrij voor de creatie van iedere gewenste stijl. 

Zorgvuldig geselecteerd hout

Ieder stuk hout dat in onze houten keukens verwerkt wordt, is zorgvuldig geselecteerd door BY SENSA. Alleen eersteklas hout is goed genoeg om een plek te krijgen in een handgemaakte houten keuken van BY SENSA. Of dat nu de nostalgie van oud eikenhout is of de hedendaagse pracht en praal van kersvers hout is, is ons om het even. Zolang het maar hout is waarmee wij u een sublieme handgemaakte keukenervaring kunnen bieden.


Handgemaakte houten keukens in elke klasse

Massieve houten keuken
Moderne eiken keuken | BY SENSA KEUKENS
Eiken fineer keuken
Houten keuken - BY SENSA Keukens - Handgemaakte houten keukens op maat

Handgemaakte houten keuken BY SENSA

Iedere keuken van BY SENSA keukens is met de grootst mogelijke zorg ontworpen, helemaal gericht op uw wensen en eisen. Zo ook onze houten keukens. Onze vakmannen gaan pas over op productie als alles klopt. Tijdens de productie van uw houten keuken leveren verschillende vakmannen hun ambachtelijke kunsten. Timmermannen, steenhouwers en spuiters doen een voor een waar zij het beste in zijn. Zo ontstaan er BY SENSA keukens alleen unieke handgemaakte houten keukens. Inspiratie opdoen? Vraag een brochure aan.

Een houten keuken geeft verbinding

– geïnspireerd door de natuur –

Belofte BY SENSA

Een keuken is een plek waar u, dag in dag uit, ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat, met plezier uw maaltijden bereidt en samen kunt zijn. Vanzelfsprekend heeft u hier uw eigen ideeën en wensen over. BY SENSA begrijpt dat en creëert een keuken waar u zich thuisvoelt. Dat beloven we. 

De realisatie van uw droomkeuken

Als u het kunt dromen, dan kunnen wij het waarmaken. Onze werkwijze is altijd hetzelfde, of u nu kiest voor een instapmodel of een luxe designkeuken.

1. Oriëntatiegesprek en ontwerp
2. Deskundig en praktisch advies
3. Handmatige productie
4. Deskundige montage

Kwaliteit. Alles in eigen beheer.

Meubelmakers | Steenhouwers | Spuiterij | Monteurs
Spuiterij keuken
BY SENSA Montage van uw keuken
Meubelmakers | Steenhouwers
Spuiterij | Monteurs

Be Social

Be Social