Je bent hier:

BY SENSA keukens op maat

Een keuken op maat.. Dat betekent vrijheid. De vrijheid om uw inspiratie de vrije loop te laten en een keuken te creëren die voldoet aan ál uw wensen. Voor minder doet BY SENSA het niet. Vanuit deze vrijheid komen de mooiste designs tot stand. U heeft een idee, BY SENSA heeft daarop een ontwerp. Altijd een one of a kind. Want iedere keuken maken wij op maat. Alles kan. Niets is onmogelijk.

 

Maatwerk creaties ontstaan niet vanuit een boek

Het enigste vertrekpunt bij een nieuwe keuken op maat is uw fantasie. De rest is blanco. Want er is niet één bepaald boek die geldt als basis voor een maatwerk keuken van BY SENSA. Ieder onderdeel van een BY SENSA keuken is custom made. Zo worden bijvoorbeeld onze kastdeuren uit één stuk gemaakt, ongeacht de hoogte. Of ze nu drie of vier meter hoog zijn. BY SENSA maakt ze doorlopend, uit één stuk. The sky is letterlijk the limit. Er zit geen enkel plafond aan de ontwerpen van BY SENSA. Ook de breedte van de kastdeuren en indeling van de keukenapparaten is variabel. De uitkomsten daarvan? Perfecte symmetrie! Harmonieuze schouwspellen! Keukens met klasse..

 

Custom design voor instapprijzen

Om design keukens op maat te maken, collaboreren wij met kunstenaars. Althans, zo heten ze bij ons. Het zijn vakmannen pur-sang. Mensen met liefde voor hun vak. Met een liefde voor het maken van unieke keukens op maat. Steenhouwers voor de keukenbladen, timmermannen voor keukenkasten, spuiters voor de handgeschilderde kwastlooks en monteurs voor een uiterst nauwkeurige plaatsing en afwerking. Duurzame klasse. Voor een breed publiek toegankelijk. Handgemaakt betekent niet per se duur betaalt bij BY SENSA.

BY SENSA Keukens – inspired by nature

Maatwerk is onze expertise

Zorgvuldige selectie
Keuken op maat, zorgvuldig geselecteerd - BY SENSA KEUKENS
Eigen productielijn
Keuken op maat gelast - BY SENSA KEUKENS
Topkwaliteit en duurzaam
Topkwaliteit keuken - BY SENSA KEUKENS

Verder dan dromen in het Keuken Experience Center 

Maak uw dromen waar. Peins niet langer over designs die u onmogelijk lijken. Want alles is mogelijk. Uw reis naar een nieuwe keuken op maat begint in het BY SENSA Keuken Experience Center in Heteren. Hier maakt u kennis met designers die u meenemen in de wereld van handgemaakte designkeukens. Het experience center staat er vol mee. Voel u vrij om er rond te wandelen en vraag gerust om een advies. Ruik, voel proef en beleef. Laat de designs rustig op u inwerken en raak er geïnspireerd. Of stap op een designer af en vraag om een schets op maat, ter plaatse. U vindt het BY SENSA experience center pal langs de A50 in Heteren.

Uw nieuwe werkelijkheid in wording

Keukens op maat in elke klasse

Elegance
Prijsklasse € 9.500
Handgemaakte keuken instapmodel€9500 BY SENSA
Allure
Prijsklasse € 17.500
Handgemaakte keuken voor €15000 BY SENSA
Finesse
Prijsklasse € 35.000
Handgemaakte keuken voor €30000 BY SENSA

Belofte BY SENSA

Een keuken is een plek waar u, dag in dag uit, ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat, met plezier uw maaltijden bereidt en samen kunt zijn. Vanzelfsprekend heeft u hier uw eigen ideeën en wensen over. BY SENSA begrijpt dat en creëert een keuken waar u zich thuisvoelt. Dat beloven we. 

De realisatie van uw droomkeuken

Als u het kunt dromen, dan kunnen wij het waarmaken. Onze werkwijze is altijd hetzelfde, of u nu kiest voor een instapmodel of een luxe designkeuken.

1. Oriëntatiegesprek en ontwerp
2. Deskundig en praktisch advies
3. Handmatige productie
4. Deskundige montage
1. Oriëntatiegesprek en ontwerp | 2. Deskundig en praktisch advies  | 3. Handmatige productie | 4. Deskundige montage

Kwaliteit. Alles in eigen beheer.

Meubelmakers | Steenhouwers | Spuiterij | Monteurs
Spuiterij keuken
BY SENSA Montage van uw keuken
Meubelmakers | Steenhouwers
Spuiterij | Monteurs

Be Social

Be Social