Noten houten keuken met wit eiland

Je bent hier:

Noten houten keuken met wit eiland

Heeft u wel eens gedacht aan een noten houten keuken? Het natuurlijke materiaal met de verschillende texturen stimuleert al uw zintuigen. Bovendien heeft noten fineer een luxe uitstraling. 

Een noten houten keuken is prachtig te combineren met wit. Voor deze klant is er dan ook gekozen voor een werkblad van composiet in een mat witte afwerking. Om de noten houten keuken nog wat luxer te maken is er een nis gecreëerd met gestuukte planken. De witte nis wordt mooi uitgelicht middels inbouwspotjes.

De noten houten keuken is verder voorzien van een kokendwaterkraan van Quooker. Ideaal voor het maken van een kopje thee of het snel aan de kook brengen van groente. 

Interesse in een noten houten keuken?

In onze showroom hebben wij diverse showkeukens om inspiratie op te doen. U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.

Wist u dat elke keuken van BY SENSA handgemaakt is? Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. 


‘De noten houten keuken in combinatie met verschillende texturen stimuleert al uw zintuigen.

Alwin van ’t Hul, Heteren