Zwart wit keuken

Je bent hier:

Zwart wit keuken

Deze zwart wit keuken met kookeiland heeft niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook nog eens van alle gemakken voorzien. Het kookeiland biedt een heerlijke plek voor het bereiden van maaltijden en geeft uitzicht op het woongedeelte. Zo hoeven onze klanten nooit meer alleen in de keuken te staan, wel zo gezellig.

De zwart wit keuken bestaat uit een hoog en een laag gedeelte. Het hoge vormt een mat zwarte kastenwand uitgevoerd in eiken structuur. Het lage gedeelte is een royaal kook- spoeleiland in een mat witte lak. De mat zwarte kastenwand zorgt voor een prachtig contrast met het mat witte kookeiland. 

Zwart wit keuken met hoogwaardige keukenapparatuur

De zwarte keukenapparatuur sluit naadloos aan bij de zwart wit keuken. Er is gekozen voor hoogwaardige inbouwapparatuur van Siemens. De kookplaat is voorzien van een ingebouwde afzuiging. Hiermee worden nare kookluchtjes en dampen tijdens het koken afgevoerd. 

Interesse in een zwart wit keuken?

Bij BY SENSA wordt elke keuken met de hand gemaakt. Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Benieuwd naar onze zwart wit keukens? U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.


‘Deze zwart wit keuken met kookeiland heeft niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook nog eens van alle gemakken voorzien.

Alwin van ’t Hul, Heteren