zwarte keuken met eiland

Je bent hier:

Zwarte keuken met eiland

Bent u op zoek naar een sfeervolle woonkeuken? Neem dan eens een kijkje naar deze zwarte keuken met eiland. De mat zwarte fronten gecombineerd met marmer look geven de keuken een chique uitstraling. De marmer look is zowel terug te vinden in het composieten werkblad, als ook in de achterwand van de nis. Een moderne combinatie die perfect aansluit bij het natuurlijke structuur van het eiken fineer

De keuken smelt samen in het kookeiland waardoor er een heerlijke woonkeuken is gecreëerd. Een stijlvolle combinatie van mat zwart en eiken fineer die volop ruimte biedt voor het hele gezin. Als u de zwarte keuken met eiland verder bekijkt valt het oog op een kastenwand met nis. De ingebouwde spotjes laten de nis prachtig oplichten. De kastenwand creëert extra opbergruimte en biedt een fijne plek voor het zetten van een kop koffie. 

Een zwarte keuken met eiland vol keukenapparatuur

Ten slotte is er nadruk gelegd op de kwaliteit. Luxe keukenapparatuur van Bosch mocht niet ontbreken in de zwarte keuken met eiland. Zo is er gekozen voor een stoomoven en kookplaat met ingebouwde afzuiging. Nare luchtjes en dampen behoren hierdoor tot het verleden en koken wordt een feestje. Zeg nu zelf in deze zwarte keuken met eiland wilt u toch een heerlijke maaltijd bereiden? 

Interesse in een zwarte keuken met eiland? 

Wist u dat elke keuken van BY SENSA handgemaakt is? Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Interesse in een zwarte keuken met eiland? U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.


‘Een zwarte keuken met eiland waar in geleefd kan worden.

Alwin van ’t Hul, Heteren