MENU

Koken alsof je in de frisse buitenlucht staat.

De afzuigsystemen van BORA laten de afzuigkap verdwijnen. Dit betekent koken in een vrije omgeving, zonder vieze geurtjes. Geen kans meer voor opstijgende kookdampen en etensluchten, door directe afzuiging vanuit de kookbron. Geschikt voor iedere keuken. Koken met BORA is als koken in de frisse buitenlucht.
bora by sensa keukens logo

“Buitengewone producten voor buitengewone ervaringen”

bora by sensa keukens kookplaat-afzuiging

BORA: revolutie voor iedere keuken

Een keuken is heel persoonlijk. Keukens zijn er dan ook in alle soorten, kleuren en maten. BORA heeft een afzuigsysteem voor kookplaten dat past in iedere keuken. Van grote kookeilanden, tot kleinere keukenblokken: een afzuigsysteem van BORA rekent af met vieze geurtjes en vet.

Afzuiging vanaf de kookbron

De keuken is voor veel mensen het hart van een woning. Comfortabel koken, zonder dat er vieze luchtjes achterblijven is dan ook een absolute must. BORA haalt deze vieze geurtjes en vetdampen direct uit pannen en ander keukengerei. Het afzuigen begint letterlijk bij de kookbron, nog voordat de dampen kans hebben om op te stijgen. Vrijgekomen vetdeeltjes worden opgevangen in een roestvrijstalen vetfilter.

De charme van een BORA-kookplaat met afzuiging

Een afzuigsysteem is nodig in een keuken. Toch is een grote afzuigkap voor veel keukeneigenaren een doorn in het oog. Met een BORA-kookplaat met afzuiging is de traditionele afzuigkap verleden tijd. Niet alleen praktisch, ook erg mooi. BORA maakt koken met een vrij onbelemmerd zicht mogelijk.

Reiniging zonder gedoe

Het schoonmaken van een afzuigkap is een tijdrovende en onprettige klus. Een BORA-afzuigsysteem bestaat uit drie losse onderdelen. Stuk voor stuk eenvoudig los te maken en vaatwasserbestendig. BORA zorgt voor schone lucht en een schoon afzuigsysteem zonder gedoe.

BORA maakt kookstress verleden tijd

De BORA X Pure

Kookdampen verdwijnen niet in het niets. Ze moeten ergens heen. De BORA kookveldafzuigsystemen zijn uiterst effectief en bieden een cleanrate van 100% op hoofdhoogte. Dé effectieve manier van kookdampen afzuigen in keukens waar geleefd wordt. De BORA X Pure is een van de kookveldafzuigsystemen van BORA.

De BORA X BO

De producten van BORA zijn niet alleen krachtig in afzuiging. Door slimme innovatie toe te passen in keukenapparatuur, maakt BORA een einde aan kookstress. Zo combineert de BORA X BO bakken en stomen in één oven. Dankzij de innovatie stoomtechnologie van de BORA X BO wordt ieder gerecht perfect bereidt. Haal slimme technologie in huis en voorkom kookstress met de keukenapparatuur van BORA.

Over BORA

Meer dan tien jaar geleden kwam BORA op de markt met het eerste eigen kookveldafzuigsysteem. Het doel? Keukens mooier maken. En dat is BORA zeker gelukt.

Kom BORA ervaren in onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden