MENU

Over BY SENSA

BY SENSA is ontstaan uit liefde voor keukens en schoonheid. Wij gaan voor pure perfectie en creëren maatwerk. Wij gunnen je immers de enige juiste keuken.

Passie voor stijlvolle keukens.

Wij zijn Alwin van ’t Hul en Ruben Strijbis. Twee zwagers met een passie voor stijlvolle keukens. Samen hebben we BY SENSA opgericht, vanuit liefde voor schoonheid en keukens. Met ieder keukenontwerp gaan we voor pure perfectie en we creëren altijd maatwerk.

Samen met het BY SENSA team creëren we keukens die er prachtig uitzien, waar mensen heerlijk kunnen koken én samenzijn. Een keuken moet een plek zijn waar je je thuis voelt, vinden wij. Zoek je dat in een keuken? Kom dan gewoon eens langs in onze showroom, dan schetsen wij een eerste ontwerp voor je uit. Tot ziens!

By sensa keukens teamfoto

Handgemaakte design keukens

BY SENSA werkt aan één doel; het maken van adembenemend mooie keukens, waarbij mogelijkheden en wensen volmaakt worden gematcht. Keukens die de zintuigen prikkelen, waar schoonheid en functionaliteit één zijn.

We creëren keukens die zo mooi zijn dat ze de aandacht trekken. Iedere keer weer. Om die schoonheid te bereiken zoeken we grenzen op. De mooiste dingen ontstaan immers op het randje. 

Onze kleinschalige aanpak past daarbij. Bij BY SENSA zit je altijd met de ontwerper aan tafel. Rechtstreeks contact, dialoog en vertrouwen. Daar draait het om. 

Iedere BY SENSA keuken is maatwerk. Daarom kunnen we zeggen: alles kan. Zowel voor een nieuwe villa als voor een historisch pand en alles daartussenin. We kijken altijd naar het totaalplaatje zodat je de perfecte keuken krijgt.

Ruben & Alwin

“Wij gaan voor pure perfectie en creëren maatwerk. Wij gunnen je immers de enige juiste keuken.”

Het team van BY SENSA

Het team van BY SENSA realiseert samen prachtige keukens. We staan voor je klaar, allemaal op onze eigen manier. Zó realiseren we samen ook de keuken van jouw dromen.

Handgemaakte-keuken-utrecht-bysensakeukens-werkblad
Showroom by sensa keukens wit
Keukenshowroom by sensa keukens aanrecht

Waarom aan tafel met BY SENSA

01

In onze showroom krijg je een indruk van de BY SENSA keukens.

02

In een persoonlijk gesprek verkennen we je wensen, eisen en dromen tot in detail. Voor een keuken die tot op de millimeter klopt.

03

We ontwerpen een keuken die past bij jou. Waarbij ieder detail tot in perfectie is uitgedacht.

04

Met oog voor details plaatst ons eigen montageteam je keuken.

Breng een bezoek aan onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden