Je bent hier:

De wereld van Gaggenau

Gaggenau is de crème de la crème van de keukenapparatuur. Elk detail is in de hoogste kwaliteit vervaardigd. Het high-end merk staat voor sculpturale designs en professionele, goed doordachte technologieën. Het Duitse bedrijf startte 333 jaar geleden in de metaalbewerking, diep in het Duitse Zwarte Woud. Al die tijd groeide het mee in een tijdperk van industrieel vakmanschap. Nu, ruim drie eeuwen later, heeft Gaggenau een merkoverstijgende ervaring neergezet. Niet voor niets staat het voor- en bovenaan. Het is een cultuur. 

Alles bij Gaggenau is met de hand afgewerkt. Daarmee vertoont het DNA van het merk en BY SENSA veel raakvlakken. Een BY SENSA keuken is volledig handgemaakt. Waarborgt u authenticiteit en kwaliteit, zonder compromissen te sluiten? Gaat u voor niets minder dan perfectie? Dan is dit úw merk! 

Gaggenau afzuiging - BY SENSA Keukens

Gaggenau is de hoogste norm

Eén van de luxe merken op het gebied van keukenapparatuur van BY SENSA Keukens is Gaggenau. Het exclusieve merk is pas tevreden met een nieuwe ontwikkeling als het product voldoet aan de hoogste norm. En de norm voor deze apparatuur ligt bijzonder hoog. Gaggenau keukenapparatuur is innovatief, esthetisch zeer fraai afgewerkt en kan elke culinaire uitdaging aan.

 

Perfectie en superieure finesse

Alle producten doen precies wat een chef du cuisine van ze verlangt. Veel of weinig ervaring; u kunt ermee lezen en schrijven. Behoud de controle en bereid ieder gerecht met díe finesse en unieke persoonlijke touch die u van tevoren in gedachten had. Serveer gerechten uit precies zoals u beoogde. Gaggenau apparatuur laat u niet in de steek. Ook op esthetisch vlak gaat de keukenapparatuur verder. Kenmerkend zijn het minimalisme en de strakke designs met oog voor detail.

 

Bij BY SENSA vindt u een breed aanbod keukenapparatuur in onze Gaggenau showroom. Kies uit diverse ovens, kookplaten, vaatwassers, koelkasten, afzuigkappen, koffiezetapparaten en meer. De Gaggenau keukenapparatuur past zonder twijfel perfect in uw handgemaakte BY SENSA keuken. BY SENSA levert al haar a-merken tegen internetprijzen, waardoor ook deze apparatuur ineens wel erg aantrekkelijk geprijsd kan zijn.

Keukenapparatuur van Gaggenau

Ovens
Keukenapparatuur BY SENSA Keukens - Handgemaakte keukens op maat
Ventileren
Gaggenau afzuiging - BY SENSA Keukens
Koelen
Gaggenau - Koelkast 400 serie
Vaatwassers
Gaggenau vaatwassers 400 serie

Wie op zoek is naar het beste komt uit bij Gaggenau

The difference is Gaggenau

Met deze belofte plaatst Gaggenau zichzelf buiten de dagelijkse normen. Het onderschrijft alles wat het exclusieve merk doet.

Gaggenau Vario kookplaten 400 serie
Gaggenau in de keuken is een openbaring

Een geweldig culinair avontuur, in stijl gepresenteerd. Dat is wat Gaggenau belooft, wat de kok verwacht en wat de gasten zullen ervaren. Uitzonderlijke vormgeving, kwaliteit en functionaliteit hoeven niet in de weg te staan van een geweldige uitstraling. Ze staan voor geraffineerde technologie en een solide ontwerp.

De keukenapparatuur biedt het oog een strakke, minimalistische vormgeving en de kok geweldige controle en functionaliteit. Open een ovendeur, draai aan een knop van uw kookstel, druk op een toets van uw Gaggenau oven, ervaar het verschil. Gaggenau is in de showroom van BY SENSA uitgebreid aanwezig.

Koken wordt genieten

Met Gaggenau keukenapparatuur wordt koken pas echt genieten. In het hele proces staat de apparatuur u bij. Van voorbereiding tot aan afwas. En of u nu gaat bakken of koken, vriezen of koelen, reken op de aantrekkelijke en intuïtieve mogelijkheden van Gaggenau. Aan alles is gedacht. Bij ieder detail, iedere knop, ervaart u de perfectie van het merk. In hoeverre u deze professionaliteit doorvoert in uw keuken, kunt u helemaal zelf bepalen. Alles is mogelijk. Niets laat uw culinaire verlangens in de weg staan.

Be Social

Be Social