MENU

Alles voor koelen en vriezen.

De kwalitatief hoogstaande oplossingen op het gebied van koelen en vriezen van Liebherr zijn wereldwijd bekend. Liebherr keukenapparatuur staat voor optimale bewaaromstandigheden, kwaliteit in details, bekroond design en betrouwbare versheid. Met kwalitatieve wijnklimaatkasten, laat Liebherr ook de fervente wijnkenner nooit in de steek.
liebherr by sensa keukens roze

“Voor langdurige versheid en een betere smaak”

liebherr by sensa keukens vriezer
liebherr by sensa keukens koelkast

Liebherr: kwaliteit tot in het kleinste detail

Liebherr keukenapparatuur staat voor kwaliteit, design en innovatie. BY SENSA maakt gebruik van drie productgroepen van Liebherr: koelkasten, vriezers en wijnklimaatkasten.

Liebherr koelkasten

Liebherr is al vele jaren gespecialiseerd in de beste koel- en vriesapparatuur. Liebherr keukenapparatuur voorziet, tot in de kleinste details, in al je behoeftes. Zo zijn koelkasten uitgerust met een innovatieve functionaliteit die, wanneer de koelkast net open heeft gestaan tijdens het inruimen, binnen luttele momenten terugkoelt naar de juiste temperatuur. Daarnaast bieden de legplanken veel functionaliteit én flexibiliteit. Ze zijn gemaakt van gehard glas, zijn vaatwasser bestendig én kunnen een gewicht aan tot 30(!) kg. Tevens is iedere 4 centimeter ruimte voor een houder, zodat je erg flexibel bent met de indeling van de koelkast.

Liebherr vriezers

Liebherr produceert vriezers die voorzien zijn van technologische hoogstandjes die bijna alleen maar te vinden zijn in keukens met gastronomische professionaliteit. Zo heeft Liebherr een No Frost functionaliteit ingebouwd waardoor je nooit meer hoeft te ontdooien. Het invriezen gebeurt met een gekoelde luchtstroom waarbij warmte en luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd. Zo vriezen je producten nooit meer aan elkaar vast. Daarnaast zijn Liebherr vriezers voorzien van ice makers, telescopische ladegeleiders en zachtsluitende deuren.

Wijn & Liebherr gaan hand in hand

Waarom zou je als fervent wijnliefhebber genoegen nemen met minder dan Liebherr? In een handgemaakte keuken met moderne apparatuur, waarbij over zelfs de kleinste details is nagedacht, mag eigenlijk geen apparatuur ontbreken die de bewaarkracht en ontwikkeling van je favoriete wijn op de eerste plaats zet. Of dat nu rode of witte wijn is, beide wijnsoorten zijn in aparte zones te bewaren. Liebherr heeft haar klimaatkasten voorzien van de modernste apparatuur.

Waarom een Liebherr wijnkast?

Liebherr heeft bij de ontwikkeling van haar wijnklimaatkasten gedacht aan het creëren van optimale condities voor de mooiste wijnen. Zo blokkeren klimaatkasten UV-licht van buitenaf, genereren ze een constante temperatuur die het effect van een wijnkelder nabootsen, worden trillingen tot een minimum beperkt door speciale compressoren en zijn de deuren die toegang bieden tot de wijnen afsluitbaar. Bovendien rusten de wijnen op houten inlegplateaus en kan je, wanneer de tijd is aangebroken om te gaan genieten, deze gemakkelijk vinden met behulp van de ingebouwde LED-verlichting.

Kom Liebherr ervaren in onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden