MENU

Innovatieve apparatuur die je creativiteit inspireert.

Laat niets je kookideeën in de weg staan. De innovatieve NEFF keukenapparatuur helpt je bij het bereiden van een voortreffelijke maaltijd. Of het nu een ovengerecht is, een viergangendiner of een heerlijk dessert; NEFF keukenapparatuur voorziet in ieder gerecht. Al sinds 1877 helpt NEFF gepassioneerde thuiskoks met het maken van de lekkerste gerechten. NEFF keukenapparatuur wordt nog altijd in Nederland gemaakt en heeft herkenbare designs en unieke kenmerken.
neff-keukenapparatuur-quote

“Mensen met passie voor koken kiezen voor NEFF”

NEFF apparatuur voor de veeleisende thuiskok

De keukenapparatuur van NEFF wakkert je creativiteit in de keuken aan. Hoe? Door innovaties in de producten te verwerken waar gepassioneerde hobbykoks écht wat aan hebben. NEFF is leverancier van onder andere ovens, kookplaten en afzuigkappen. BY SENSA kan de gehele collectie van NEFF keukenapparatuur leveren.

NEFF keukenapparatuur is gemaakt voor de veeleisende thuiskok. De gebruiker staat centraal bij het ontwerpen en ontwikkelen van de NEFF keukenapparatuur. NEFF keukenapparatuur kenmerkt zich door praktische oplossingen en is ontwikkeld voor echte kookliefhebbers. NEFF apparatuur maakt koken comfortabel, gemakkelijk en uniek.

Unieke NEFF features

NEFF keukenapparatuur bevat vernuftige features. Voorbeelden zijn de Slide & Hide ovendeur die na het openen geheel automatisch onder de ovenruimte verdwijnt. Zo zit de ovendeur nooit meer in de weg. Een ander voorbeeld is het CircoTherm hetelucht-systeem waarmee je tot op drie temperatuurniveaus tegelijkertijd kunt bakken en braden in de oven zonder inmenging van smaken. Het perfect timen van je gerechten is hiermee een stuk gemakkelijker geworden.

Features van NEFF in de spotlight

NEFF is vooruitstrevend en innoveert voortdurend. Dat is terug te zien in diverse NEFF functionaliteiten en innovaties. We zetten er hieronder een aantal in de spotlight.

NEFF Slide & Hide® oven

De enig volledig inschuifbare ovendeur is van NEFF. Met Slide® draait de handgreep ergonomisch met je hand mee en met Hide® verdwijnt de ovendeur geheel onder de oven. Het levert ruimte en comfort op tijdens het koken. Geen ovendeur meer die in de weg zit, zeer veilig bij een hoge inbouw en de oven is door de Slide & Hide® gemakkelijk bereikbaar. De deurgreep van de ovendeur draait comfortabel mee met je hand. Met 71 liter oveninhoud is de oven net zo groot als een traditionele oven. Vanzelfsprekend sluit en schuift de ovendeur geruisloos.

NEFF CircoTherm® hete lucht

Een andere unieke feature van NEFF is de Circotherm technologie. De lucht in deze oven vormt zich als een gereguleerde luchtstroom om de verschillende gerechten heen die in de oven staan. Zo kan je verschillende gerechten tot op drie verschillende niveaus bereiden. Dit allemaal zonder vermenging van geur en smaak.

Kom NEFF ervaren in onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden