MENU

De kraan die alles kan.

Zonder een Quooker is uw keuken niet compleet. Een Quooker is 100% veilig, multi-inzetbaar en energiezuinig. Koud, warm, kokend, bruisend: alles komt uit 1 kraan. Quooker kranen zijn een uitkomst in iedere nieuwe keuken, welke stijl keuken je ook kiest.

Ontdek deze 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

Quooker by sensa keukens logo

“Quooker is onmisbaar in de keuken”

Het gemak van Quooker

Quooker kranen zijn echt een uitkomst in je nieuwe handgemaakte keuken. Heb je een Quooker, dan scheelt dat direct een aantal handelingen. Je hoeft aan minder te denken en te plannen. Want kokend water heb je – op ieder gewenst moment – gewoon bij de hand. Heerlijk! Het kan net dat steuntje in de rug betekenen waardoor koken tot een ontspannende activiteit omgedoopt wordt.

De functionaliteiten van Quooker

Het is de kraan die alles kan. Alles? Ja. Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker kraan ook gekoeld en bruisend water. Een pot thee, een bruisende kan limonade of een glas verkoelend water, het staat binnen no-time op tafel.

De verschillende Quooker kranen

Quooker heeft verschillende series op de markt gebracht:

  • De Quooker Flex: met uittrekslang voor extra bereik
  • De Quooker Fusion: de standaard kraan
  • De Quooker Front: met een hendel aan de voorkant bij de uitloop van de kraan

 

De Quooker kranen zijn in verschillende kleurfinishes verkrijgbaar. Hoe je droomkeuken er ook uitziet, er past altijd een Quooker bij.

Over Quooker

Het ontstaan van Quooker

Quooker. Er zijn maar weinig mensen die de kraan niet kennen. De eerste ideeën voor een 100°C waterkraan, stammen uit 1970. Henri Petri is de naam. Het idee ontstond op het hoofdkantoor van Unilever in London, waar het concern een instant soup op de markt wilde brengen. Maar hoe instant is dat nu echt als er eerst een ketel het vuur op moet. Dat moet beter kunnen. Na jarenlange ontwikkeling werd in 1992 het eerste model geïntroduceerd. Sindsdien zijn Quooker kranen niet meer weg te denken uit hedendaagse moderne keukens. Ook niet in de keuken showroom van BY SENSA in Heteren.

 

Quooker in de showroom In de BY SENSA keuken showroom in Heteren is er natuurlijk ook een plaats weggelegd voor Quooker. Hier kunnen we je alle mogelijkheden van de verschillende Quooker systemen demonstreren. We hebben ze allemaal.

Kom Quooker ervaren in onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden