MENU

Slimme inbouw­apparatuur die je energie en moeite bespaart.

Siemens is een merk wat uitblinkt in technologie. Deze indrukwekkende technieken worden voorzien van strak vormgegeven designs. Met Siemens keukenapparatuur haal je dan ook een merk in huis wat voorloper is op het gebied van design én techniek. Ervaar. Proef. Geniet.

“Innovatie en design gaan bij Siemens keukenapparatuur hand in hand”

Siemens en zijn technologie één

Dat Siemens marktleider is, zal niemand verbazen. Het merk voert innovatieve technieken door en combineert deze met hedendaagse designs. Waar je de keuken ook voor betreedt, ieder apparaat van Siemens heeft wel iets dat je helpt met een slimme techniek. Wist je bijvoorbeeld dat het voorverwarmen van de oven helemaal niet meer nodig is? Ovens met Coolstart zijn binnen no-time warm. Handig, als je niet veel tijd hebt.

Je keuken altijd binnen handbereik

Om de gemakken van Siemens keukenapparatuur te ervaren, hoeft je de keuken niet eens per se te betreden. De Home Connect features zorgen daar wel voor. Neem een kijkje in de koelkast op afstand om te zien wat je in nog moet kopen in de supermarkt, zet de afzuigkap uit met je smartphone terwijl je aan het tafelen bent of stuur na het eten de koffiebestelling van al je gasten gemakkelijk door naar uw Siemens koffieautomaat. Het kan allemaal.

Het design van Siemens keukenapparatuur

Siemens werkt achter de schermen voortdurend aan het creëren van keukenapparatuur. Apparaten die niet alleen vol techniek zitten, maar die er daarnaast ook perfect uitzien. Alle Siemens apparatuur heeft een elegante, uniforme uitstraling. Strak, tijdloos en zeer eenvoudig te bedienen. Kortom, Siemens apparatuur is (zoals ze zelf zeggen) een lust voor het oog en functioneel als het gaat om je behoeften.

Een Siemens keuken

Siemens is een Duits merk en de hoogwaardige Duitse techniek zorgt ervoor dat ze een voorsprong houden als het gaat om innovatieve, betrouwbare producten. Voor alle apparatuur wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Ongeacht welk apparaat je bekijkt, het geborstelde staal en zwarte glas zie je overal terug. Deze combinatie zorgt voor een contrasterende prachtige uitstraling.

Het gebruiksgemak van Siemens

Het design van Siemens apparatuur is verfijnd en elegant. De techniek is vooruitstrevend en innovatief. En dan is er nog het gebruiksgemak. De Siemens apparatuur is voorzien van TFT-Touchdisplays die er strak en tijdloos uitzien. De displays zijn zeer eenvoudig te bedienen.

De apparatuur van Siemens

Het aanbod van Siemens apparatuur is groot en divers. Van apparatuur voor koken, bakken, koelen en vriezen, tot koffiemachines en vaatwassers. Kom gerust langs in onze showroom om de apparatuur met eigen ogen te bekijken. De keukenapparatuur van Siemens is in de showroom van BY SENSA uitgebreid aanwezig.

Kom Siemens ervaren in onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden