MENU

Mat zwart eiken keuken in Arnhem

Deze keuken in Arnhem plaatsten wij onlangs. Het doel was om een optimaal gebruik te maken van de relatief beperkte ruimte, zonder in te leveren op design en praktisch gebruik.

Met zo’n opdracht kun je de designers van BY SENSA wel op pad sturen. Bij het eerste bezoek van het stel uit Arnhem aan ons experience center in Heteren, tekenden wij met de hand een schets uit, welke we vervolgens uitwerkten in een 3d-design. Voordat wij overgaan op handmatige productie, brengen we vaak een bezoek aan de keuken. In Arnhem deze keer.

Bij deze keuken in Arnhem zijn natuurlijke materialen in een prachtige mix bij elkaar gebracht. De blanke eikenhouten visgraat vloer geeft een fraai contrast met de zwart mat gespoten eiken keukenkasten. Het witte sauswerk van de keuken streekt fraai af tegen de zwart matte kleur van de keuken. De hoge inbouwkast zorgt voor een zee van ruimte. Iedere keuken van BY SENSA is met de hand gemaakt. Daarom is (bijna) ieder keukendesign mogelijk.

“Bij deze keuken in Arnhem zijn natuurlijke materialen in een prachtige mix bij elkaar gebracht.”

Alwin van ’t Hul, Arnhem

Interesse in een eiken keuken?

Om de kookprestaties van onze klant optimaal te benutten is er gekozen voor high-end inbouwapparatuur. BY SENSA levert alle apparatuur van a-merken. Dat doen wij tegen internetprijzen. Hierdoor bent u altijd zeker van een juiste prijs. Zo ook dit stel uit Arnhem. Wilt u meer weten over deze keuken? Kom dan naar onze keukenshowroom in Heteren, op zo’n 20 minuten rijden van Arnhem.

Openingstijden

Afwijkende openingstijden