MENU

Zwarte keuken met bar in Bennekom

Deze zwarte keuken met eiland is gericht op gezelligheid! Van keukenbar om aan te borrelen tot een wijnkoeler van Liebherr voor een perfect gekoelde wijnfles.

Zelfs aan de hapjes is gedacht. Deze kunnen rechtstreeks geserveerd worden vanuit de Amerikaanse koelkast van Siemens. Wilt u inspiratie opdoen voor een zwarte keuken met eiland vol gezelligheid? Dan is dit project zeker het bekijken waard.De zwarte keuken met eiland is uitgevoerd in eiken fineer met zichtbare noesten voor een natuurlijk gevoel. Het werkblad van keramiek heeft een marmer look. De zwarte keuken in combinatie met het marmer look werkblad geeft een stoere, robuuste uitstraling. Er is een uitsnede gemaakt in het keukeneiland waardoor het werkblad overloopt in een gezellig keukenbar.

keuken-met-bar-bysensakeukens-bar
keuken-met-bar-bysensakeukens-wijnkoeler

“Een prachtige zwarte keuken met eiland en bar gericht op gezelligheid.”

Alwin van ’t Hul, Heteren

keuken-met-bar-bysensakeukens-bar

Interesse in een greeploze keuken?

In onze showroom hebben wij diverse showkeukens om inspiratie op te doen. U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.

Wist u dat elke keuken van BY SENSA handgemaakt is? Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

keuken-met-bar-bysensakeukens

Openingstijden

Afwijkende openingstijden