MENU

Zwarte landelijke keuken in Hooglanderveen

Op zoek naar een landelijke keuken? Neem dan eens een kijkje naar deze zwarte landelijke keuken.

De fronten zijn uitgevoerd in eiken structuur in de kleur mat zwart. De natuurlijke noesten vallen mooi in het zicht. Het stoere werkblad in betonlook geeft de landelijke keuken een robuuste uitstraling passend bij een landelijke keuken. De landelijke keuken vormt een stijlvol geheel met speelse elementen.

De landelijke keuken heeft een kastenwand, een koffienis en een royaal kookeiland. De kastenwand keuken met nis vormt niet alleen een zee van ruimte voor het opbergen van pannen, servies en keuken accessoires, maar is ook gebruikt om de keukenapparatuur in te bouwen. Middels een koffie nis is er een plek gecreëerd waar ruimte is voor de koffiemachine.

Zeg nu zelf wat is een zwarte landelijke keuken zonder keukenapparatuur? Van Siemens stoomoven tot Liebherr wijnkoeler. Aan alles is gedacht. Ten slotte is er nog een Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging geplaatst.

zwarte-landelijke-keuken-bysensakeukens-kastenwand
zwarte-landelijke-keuken-bysensakeukens-wijnkoeler

“De landelijke keuken heeft een kastenwand, een koffienis en een royaal kookeiland.”

Alwin van ’t Hul, Heteren

zwarte-landelijke-keuken-bysensakeukens-werkblad

Interesse in een zwarte landelijke keuken?

In onze showroom hebben wij diverse showkeukens om inspiratie op te doen. U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.

Wist u dat elke keuken van BY SENSA handgemaakt is? Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

zwarte-landelijke-keuken-bysensakeukens-kookeiland

Openingstijden

Afwijkende openingstijden