MENU

Eiken keuken in Kesteren

Deze eiken keuken in Kesteren heeft charme. Door een speciale behandeling ziet het eikenhout er verweerd uit, terwijl het spiksplinternieuw is.

Het doel bij deze keuken was om een ruimtelijke setting te creëren waarbij de lichtinval optimaal benut zou worden. In het design van deze eiken keuken in Kesteren BY SENSA is daarom gekozen om de keukenapparatuur en de werkbladen gescheiden te houden. Eén kant met een lang, strak afgewerkt, werkblad waar gesneden en voorbereid kan worden.. En één kant waar de stoomoven, koelkast en enkele wandplanken zijn geplaatst.
Eiken-keuken-by-sensa-keukens-keukenkast
Eiken-keuken-by-sensa-keukens-afwerking

“Deze eiken keuken in Kesteren ziet er door een speciale behandeling verweerd uit.”

Ruben Strijbis, Kesteren

Eiken-keuken-by-sensa-keukens-koffie-corner
Eiken-keuken-by-sensa-keukens-tafel
Eiken-keuken-by-sensa-keukens-oven

Interesse in een eiken keuken?

Aan de ene kant zorgen de vele lades en het royale werkblad zorgen voor een zee van ruimte. Het werkblad eindigt bijna ín de tuin. Het raam is de grens. Door dit cleane karakter kan er veel daglicht de eiken keuken bereiken. De contrasten van het donkere keukenblad en witte stollen geeft de keuken nog meer ruimte. Maar ook de details, zoals de greeploze keukenkasten, de kraan en het strakke fornuis maken deze eiken keuken in Kesteren de ultieme eiken keuken met een moderne touch.

Aan de andere kant is er gekozen voor een gedeelte waarin zich de hypermoderne keukenapparatuur bevindt. Optimale kookprestaties voor dit gezin in Kesteren zijn gegerandeerd! Overigens, alle keukenapparatuur BY SENSA is van a-merken. Deze bieden wij allemaal aan voor internetprijzen.

Wilt u meer weten over deze eiken keuken? Kom dan langs in ons Keuken Experience Center in Heteren. Dit is op zo’n 15 autominuten van Kesteren gelegen.

Eiken-keuken-by-sensa-keukens-werkblad
Eiken-keuken-by-sensa-keukens-kraan

Openingstijden

Afwijkende openingstijden