MENU

Eiken keuken met strak design in Blaricum

Voor onze klant hebben wij een eiken keuken met een strak design mogen realiseren. Een heerlijke ruimte om als gezin te ontspannen, de eiken keuken dient als culinair ontmoetingspunt.

Een frisse, heldere en overzichtelijke keuken om deze perfecte serene ambiance te creëren. De kastenwand is voorzien van eiken fronten die doorlopen tot aan het plafond. Het kookeiland heeft een mat witte lak gekregen en is afgewerkt met een composiet werkblad met marmer structuur. Voor een strak design loopt het marmer door aan de zijkanten van het kookeiland. Het witte kookeiland in combinatie met de eiken keuken zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De lichte kleuren en natuurlijke materialen en texturen vormen een stijlvol geheel en stralen een prettige rust uit.
eiken-keuken-Blaricum-bysensakeukens-kookeiland
eiken-keuken-Blaricum-bysensakeukens-keuken

“Een eiken keuken die dient als culinair ontmoetingspunt.”

Alwin van ’t Hul, Heteren

eiken-keuken-Blaricum-bysensakeukens-uitzicht
eiken-keuken-Blaricum-bysensakeukens-kraan

Luxe keuken apparatuur in een eiken keuken

Er is nadruk gelegd op de kwaliteit. Luxe keukenapparatuur van Siemens mocht niet ontbreken in de eiken keuken. Zo is er gekozen voor een stoomoven en kookplaat met ingebouwde afzuiging. De opvallende gouden spoelbak en kokendwaterkraan van Quooker maken de eiken keuken compleet en vormen een speels statement in de keuken.

Interesse in een eiken keuken?

Wist u dat elke keuken van BY SENSA handgemaakt is? Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Interesse in een eiken keuken? U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.

eiken-keuken-Blaricum-bysensakeukens-schilderij

Openingstijden

Afwijkende openingstijden