MENU

Fenix keuken mat zwart in Ede

Een keuken in Ede met daarin dé trend van het moment: zwart matte van fenix. De keuken straalt door z’n eenvoud. Eenheid, rust, diepte en respect.

Dat is wat deze exclusieve keuken afdwingt. En het is ook precies wat dit stel uit Ede voor ogen had toen zij een ons experience center bezochten voor een nieuwe keuken. Fenix is een hard en stevig materiaal met een zeer matte en daardoor stijlvolle uitstraling. Door de speciale soft touch technologie krijgt het harde materiaal een zacht aanvoelende bovenlaag die vervolgens wordt afgewerkt met een nanotechcoating. Om eenheid te bewaren zijn niet alleen het keukenblad maar ook de keukenapparatuur zoals de Quooker kraan in matzwart uitgevoerd. Niet voor niets zijn keukens die afgewerkt zijn met dit materiaal op dit moment zeer populair. Op dit moment? Zal deze keuken over 10 jaar ‘uit de mode’ zijn? Nee, zeker niet, want een keuken in het (fenix) zwart is altijd van de tijd.

Fenix-keuken-mat-zwart-bysensakeukens-keuken
Fenix-keuken-mat-zwart-bysensakeukens-kookeiland

“Bij deze keuken in Ede zorgt het fenix materiaal voor een exclusieve uitstraling”

Ruben Strijbis, Ede

Interesse in een Fenix keuken?

Om het strakke karakter van deze keuken in Ede een extra dimensie te geven, is er in het verlengde van het keukenblad gekozen voor een hoge tafel. Natuurlijk in hetzelfde materiaal als waarin de keuken is uitgevoerd. Hier is ruimte voor 6 stijlvolle en bijpassende stoelen.

Wij van BY SENSA zijn er weg van en het echtpaar in Ede ook! Ontdek deze unieke keuken in de keukenshowroom van BY SENSA in Heteren. Dat is op zo’n 15 autominuten van Ede gelegen.

Openingstijden

Afwijkende openingstijden