MENU

Fenix keuken met kookeiland in Zeist

Ontsnap aan de drukte van alledag en trakteer uzelf op dat luxe gevoel van een keuken op sterniveau. Deze zwarte Fenix keuken met kookeiland is van alle gemakken voorzien.

Van een kokendwaterkraan tot aan een stoomoven. Zelfs aan een wijnkoeler is gedacht. U hoeft alleen nog maar te genieten. Deze zwarte Fenix keukenis uitgevoerd in het zwart met een werkblad van roestvrijstaal. Niet voor niks een populair materiaal. Rvs is namelijk duurzaam, hygiënisch en hittebestendig! De kastenwand van eiken structuur heeft een mat zwarte afwerking. De royale kastenwand vormt niet alleen een zee van ruimte voor het opbergen van pannen, servies en keuken accessoires, maar is ook gebruikt om de keukenapparatuur in te bouwen.

Fenix-keuken-bysensakeukens-met-visgraat
Deze zwarte Fenix keuken is uitgevoerd in het zwart met een werkblad van roestvrijstaal. Niet voor niks een populair materiaal. Rvs is namelijk duurzaam, hygiënisch en hittebestendig! De kastenwand van eiken structuur heeft een mat zwarte afwerking. De royale kastenwand vormt niet alleen een zee van ruimte voor het opbergen van pannen, servies en keuken accessoires, maar is ook gebruikt om de keukenapparatuur in te bouwen.
Benieuwd naar de gekozen keukenapparatuur? Bekijk de keukenapparatuur hieronder:
Fenix-keuken-bysensakeukens-visgraat-keuken

“Deze zwarte Fenix keuken geeft u een luxe gevoel van een keuken op sterniveau”

Alwin van ’t Hul, Heteren

Fenix-keuken-bysensakeukens-kraan
Fenix-keuken-bysensakeukens-wijnkoeler
Fenix-keuken-bysensakeukens-krukken

Interesse in een Fenix keuken met kookeiland?

Wist u dat elke keuken van BY SENSA handgemaakt is? Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Interesse in een Fenix keuken met kookeiland? U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.
Fenix-keuken-bysensakeukens-keuken-kast
Fenix-keuken-bysensakeukens-kookeiland

Openingstijden

Afwijkende openingstijden