MENU

Greeploze strakke keuken in Wormerveer

Deze greeploze keuken is uitgerust met greeploze fronten en keukenkasten. Strakke lijnen en minimalistische details bepalen het schouwspel.

Een stijlvolle keuken die naadloos aansluit bij een moderne woninginrichting. Het ontbreekt deze greeploze keuken aan niets. Van een Liebherr wijnkoeler tot aan een Miele stoomoven en van kokendwaterkraan tot aan modulaire kookplaten. De greeploze keuken heeft aan afwerking van hoog niveau. Zelfs aan de afzuiging is gedacht. Er zijn twee afzuigers in het werkblad geïntegreerd. Hierdoor wordt het zicht niet belemmert door een afzuigunit en worden kookdampen rechtstreeks afgevoerd.

De zwarte kastenwand is gemaakt van eikenhout en is zorgvuldig weggewerkt in een nis. Het eiland is voorzien van hetzelfde eikenhout en verrijkt met een licht werkblad. Het resultaat mag er wezen; een greeploze keuken met hoogwaardige keukenapparatuur, natuurlijke materialen en een moderne uitstraling.

Strakke-keuken-bysensakeukens-kookeiland

“Een greeploze keuken met eiland vol luxe!”

Alwin van ’t Hul, Heteren

Interesse in een greeploze keuken?

In onze showroom hebben wij diverse showkeukens om inspiratie op te doen. U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.

Wist u dat elke keuken van BY SENSA handgemaakt is? Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Openingstijden

Afwijkende openingstijden