MENU

Zwarte keuken met wit kookeiland in Elst

Is het geen plaatje? Deze zwart keuken met wit blad heeft niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook nog eens van alle gemakken voorzien.

Het kookeiland biedt een heerlijke plek voor het bereiden van maaltijden en geeft uitzicht op het woongedeelte. Daarnaast vormt de mat zwarte keuken een prachtig contrast met het witte eiland. De mat zwarte kastenwand is in een nis geplaatst en uitgevoerd in eiken structuur. De noesten zijn duidelijk zichtbaar en geven het geheel een natuurlijke uitstraling. Het kookeiland is voorzien van een mat witte lak met een bijpassend werkblad van composiet.

Koffie verdiende een belangrijke plek in deze keuken. Middels een koffie nis is er een plek gecreëerd waar ruimte is voor de koffiemachine, afgewerkt met eiken planken. De zwarte keuken met wit blad is verder voorzien van zwarte keukenapparatuur van Siemens. De apparatuur is ingebouwd in de kastenwand. Ook is er gedacht aan een kookplaat met geïntegreerde afzuiging en een kokendwaterkraan van Quooker.

“In deze keuken treffen wonen, koken en leven elkaar.”

Alwin van ’t Hul, Heteren

Interesse in een zwarte keuken met wit blad?

In onze showroom hebben wij diverse showkeukens om inspiratie op te doen. U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.

Wist u dat elke keuken van BY SENSA handgemaakt is? Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Openingstijden

Afwijkende openingstijden