MENU

Grote keuken met marmer kookeiland in Arnhem

Heeft u liefde voor koken, borrelen en gezelligheid? Neem dan eens een kijkje naar deze grote keuken met marmer kookeiland.

Een fijne plek met veel ruimte om culinaire maaltijden te bereiden. De keuken is uitgevoerd in Fenix. Een hygiënisch materiaal en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De strakke afwerking van Fenix is in deze grote keuken gecombineerd met een stijlvol marmer werkblad en een marker kookeiland. Een prachtige combinatie van materialen die met elkaar samensmelten. De fronten zijn afgewerkt met luxe handgrepen van Buster en Punch. De handgrepen geven de keuken net die extra luxe uitstraling.

Hetgeen zeker niet mocht ontbreken in deze grote keuken is een wijnkoeler. Met de wijnkoeler van Liebherr kunt u op elk gewenst moment een glas wijn serveren op de perfect temperatuur. Ook een kokendwaterkraan van Quooker en een koffie en wijn nis stonden op het wensenlijstje van de familie. Het resultaat mag er wezen; een grote keuken van alle gemakken voorzien.

“Een grote keuken met marmer werkblad van alle gemakken voorzien.”

Alwin van ’t Hul, Heteren

Interesse in een grote keuken?

In onze showroom hebben wij diverse showkeukens om inspiratie op te doen. U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.

Wist u dat elke keuken van BY SENSA handgemaakt is? Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Openingstijden

Afwijkende openingstijden