MENU

Handgemaakte eiken keuken in Duiven

Authenticiteit is iets wat er bij deze stoere handgemaakte eiken keuken vanaf spat! Ondanks het gebruik van natuurlijk eikenhout, is de industriële toon van deze keuken duidelijk merkbaar.

Strakke afwerkingen, hypermoderne keukenapparatuur van Siemens, inclusief interne afzuiger, de brede greeploze keukenkasten en de stoere barkrukken maken deze keuken tot een unieke plek om heerlijk te koken en rond te hangen. Het geeft deze handgemaakte eiken keuken een geheel eigen karakter, welke naadloos opgaat in de algehele stijl van de woning.

Handgemaakte-eiken-keuken-bysensakeukens-kookeiland
Handgemaakte-eiken-keuken-bysensakeukens-koffie-corner

“Deze handgemaakte eiken keuken is het culinaire middelpunt van de woning waarbij gezelligheid en praktisch comfort elkaar ontmoeten”

Ruben Strijbis, Duiven

Handgemaakte-eiken-keuken-bysensakeukens-kookplaat
Handgemaakte-eiken-keuken-bysensakeukens-siemens-oven
Handgemaakte-eiken-keuken-bysensakeukens-werkblad

Interesse in een eiken keuken?

Een keuken van BY SENSA levert veel voordelen op. Elke keuken is namelijk handgemaakt. Dat betekent dat u vrijer bent in het design en er meer mogelijk is. Bovendien levert BY SENSA ook de keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Kom gerust eens langs in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en design op maat.
Handgemaakte-eiken-keuken-bysensakeukens-woonkeuken
Handgemaakte-eiken-keuken-bysensakeukens-sfeer
Handgemaakte-eiken-keuken-bysensakeukens-kookplaat-afzuiging
Handgemaakte-eiken-keuken-bysensakeukens-kraan

Openingstijden

Afwijkende openingstijden