MENU

Handgemaakte keuken in Barneveld

Deze handgemaakte keuken (Barneveld) is uitgevoerd in dé trend van dit moment; fenix zwart mat. Door z’n eenvoud straalt ook deze handgemaakte keuken.

Iedere keuken van BY SENSA is overigens een handgemaakte keuken. Barneveld is de plaats waar we ‘m mochten plaatsen. Na velen voorbereidingen; een keukenshowroom bezoek, een op maat gemaakt design, het voorbereidend vakwerk met de hand uitgevoerd door onze vakmannen en ten slotte de plaatsing in Barneveld.
Handgemaakte-keuken-bysensakeukens-fornuis
Handgemaakte-keuken-bysensakeukens-koffie-corner

“Deze handgemaakte keuken in Barneveld is uitgevoerd volgens dé trend van het moment; zwart mat fenix”

Ruben Strijbis, Barneveld

Handgemaakte-keuken-bysensakeukens-servies
Handgemaakte-keuken-bysensakeukens
Handgemaakte-keuken-bysensakeukens-koffie

Interesse in een handgemaakte keuken?

De kernwoorden van deze handgemaakte designkeuken zijn eenheid, rust, diepte en respect. Dat is wat deze fenix keuken uitstraalt. Fenix is een hard en stevig materiaal met een erg matte en daardoor stijlvolle uitstraling. Door de speciale soft touch technologie krijgt het harde materiaal een zacht aanvoelende bovenlaag die vervolgens wordt afgewerkt met een nanotechcoating. Om eenheid te bewaren zijn niet alleen de keukenbladen maar ook de keukenapparatuur zoals de kraan in matzwart uitgevoerd. Wij van BY SENSA Keukens zijn er weg van. Het gezin in Barneveld ook! Ontdek deze unieke handgemaakte keuken in de keukenshowroom van BY SENSA Keukens in Heteren. U vindt ons pal langs de A50.
Handgemaakte-keuken-bysensakeukens-koken
Handgemaakte-keuken-bysensakeukens-oven

Openingstijden

Afwijkende openingstijden