MENU

Handgeschilderde keuken in Kesteren

Handgeschilderde keukens stralen net dat beetje extra uit, waardoor de keuken meer charme krijgt. Deze handgeschilderde keuken mochten wij plaatsen in Kesteren.

Althans, handgeschilderd.. Handgeschilderd is bij ons handgespoten, maar heeft wel de stijlvolle looks van handgeschilderd. De correcte benaming voor dit mooie keukendetail is dan ook “handgespoten keuken”. In de volksmond wordt dit eigenlijk nog altijd een handgeschilderde keuken genoemd. Volgt u ons nog? BY SENSA kiest voor een dergelijke afwerking omdat de kwaliteit hiervan veel hoger ligt. Een win-win-situatie dus.

Handgeschilderde-keuken-kesteren-bysensakeukens-kast
Handgeschilderde-keuken-kesteren-bysensakeukens-kookeiland

“Handgeschilderde keukens worden bij ons niet met de hand geschilderd, maar met de hand gespoten omwille een hogere kwaliteit”

Ruben Strijbis, Kesteren

Handgeschilderde-keuken-kesteren-bysensakeukens-werkblad
Handgeschilderde-keuken-kesteren-bysensakeukens-kookplaat
Handgeschilderde-keuken-kesteren-bysensakeukens-kastenwand

Interesse in een handgeschilderde keuken?

Terug naar Kesteren.. De hoge en donkere handgemaakte kastdeuren steken perfect af op het handgegoten betonnen keukenblad. Zoals u leest zijn er veel handgemaakte aspecten die deze keuken uniek maken. Dat geldt voor iedere keuken BY SENSA, stuk voor stuk zijn ze handgemaakt en uniek. Wellicht is uw oog al gevallen op de luxe ingebouwde keukenapparatuur die niet misstaat. Wij bieden alle A-merken binnen deze categorie aan tegen internetprijzen. Dat maakt kiezen voor een handgemaakte keuken BY SENSA nóg aantrekkelijker. Komt gerust eens langs in ons keuken experience center, wij schetsen graag een ontwerp voor u uit. Dan maken wij ú net zo gelukkig met uw keuken, als de nieuwe eigenaren in Kesteren. Dat beloven wij!

Handgeschilderde-keuken-kesteren-bysensakeukens-oven
Handgeschilderde-keuken-kesteren-bysensakeukens-kraan

Openingstijden

Afwijkende openingstijden