MENU

Hoekkeuken met hoge kasten in Arnhem

Hoge kasten zijn populair in de keuken. Echter de combinatie van een hoekkeuken met hoge kasten zien we minder voorbij komen.

Dat terwijl het hoogteverschil tussen de hoge kasten en de hoekkeuken juist een speelse uitstraling geeft. Deze hoekkeuken is hier een mooi voorbeeld van. Deze hoekkeuken heeft een modern design en sluit naadloos aan op het woongedeelte. De mat zwarte hoge kasten zijn gemaakt van eikenhout en lopen door tot aan het plafond. Een fantastisch lijnenspel is ontstaan. De hoekkeuken heeft een mat wit werkblad van composiet.

Voor deze hoekkeuken is er gekozen voor een kookplaat met geïntegreerde afzuiging van Miele. Hiermee worden nare kookluchtjes en dampen rechtstreeks afgevoerd. Het keuken design blijft strak zonder dat een afzuigunit het lijnenspel belemmert. De stoomoven en combi magnetron van Siemens zijn in de hoge kasten verwerkt en uitgevoerd in een zwarte kleur.

hoekkeuken-met-hoge-kasten-bysensakeukens-kastenwand
hoekkeuken-met-hoge-kasten-bysensakeukens-ovens

“Laat je betoveren door het lijnenspel van deze hoekkeuken met hoge kasten.”

Alwin van ’t Hul, Heteren

hoekkeuken-met-hoge-kasten-bysensakeukens-oven
hoekkeuken-met-hoge-kasten-bysensakeukens-kraan
hoekkeuken-met-hoge-kasten-bysensakeukens-werkblad

Interesse in een hoekkeuken met hoge kasten?

In onze showroom hebben wij diverse showkeukens om inspiratie op te doen. U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.

Wist u dat elke keuken van BY SENSA handgemaakt is? Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

hoekkeuken-met-hoge-kasten-bysensakeukens-eettafel

Openingstijden

Afwijkende openingstijden