MENU

Hoogglans keuken met wit kookeiland in Elst

Deze witte keuken met eiland vormt een prachtige contrast tussen zwart en wit. Een gevoel van rust en ruimte.

Deze fantastische leefkeuken combineert wonen, koken en gezelligheid met elkaar. Een plaatje om te zien en een genot om in te koken.De keuken met hoogglans wit eiland vormt een stralend middelpunt in de ruimte. Het hoogglans wit keuken eiland loopt over in een royale eettafel afgelakt in mat wit. Als u de witte keuken met eiland verder bekijkt valt het oog op een kastenwand met inbouwapparatuur. De kastenwand creëert extra opbergruimte en biedt een fijne plek voor het zetten van een kop koffie.

De zwarte inbouwapparatuur van Siemens is stijlvol verwerkt in de kastenwand. Zo beschikt de keuken over een stoomoven, combi magnetron en een koffiezetapparaat. Het hoogglans wit keuken eiland is voorzien van een kokendwaterkraan van Quooker. Ideaal voor het maken van een kopje thee of het snel aan de kook brengen van groente.

Hoogglans-keuken-bysensakeukens-eettafel
Hoogglans-keuken-bysensakeukens-kookeiland

“Een plaatje om te zien en een genot om in te koken.”

Alwin van ’t Hul, Heteren

Hoogglans-keuken-bysensakeukens-decoratie
Hoogglans-keuken-bysensakeukens-kraan
Hoogglans-keuken-bysensakeukens-kastenwand

Interesse in een keuken met hoogglans wit keuken eiland?

In onze showroom hebben wij diverse showkeukens om inspiratie op te doen. U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.

Wist u dat elke keuken van BY SENSA handgemaakt is? Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Hoogglans-keuken-bysensakeukens-decoratie

Openingstijden

Afwijkende openingstijden