MENU

Kastenwand keuken met nis in Laren

Ervaart u een gebrek aan opbergruimte in de keuken? Dan is een kastenwand keuken met nis een mooie oplossing.

Een kastenwand met nis biedt niet alleen extra opbergruimte, maar ook extra werkruimte. Daarnaast ziet een kastenwand er ook nog eens prachtig uit. Voor onze klant hebben wij een prachtige kastenwand keuken met nis mogen realiseren.

De kastenwand keuken met nis is gemaakt van eiken structuur en afgewerkt in mat zwart. Het werkblad en de achterwand bestaan uit keramiek calacatta. Een populaire keramiek soort die veel is terug te zien in verschillende keukens. Er is een spoelgedeelte in de nis geplaatst, deze wordt sfeervol belicht door ingebouwde spotjes.

Een kastenwand keuken met nis is in veel verschillende uitvoeringen te realiseren. In dit geval is het kookeiland uitgerust met een bargedeelte. Een fijne plek die een verbinding creëert tussen koken en wonen. Op deze manier wordt het bereiden van maaltijden een gezellige activiteit voor het hele gezin.

kastenwand-keuken-bysensakeukens-kookeiland
kastenwand-keuken-bysensakeukens-decoratie

“Ervaar de oneindige opbergruimte van een kastenwand keuken met nis.”

Alwin van ’t Hul, Heteren

kastenwand-keuken-bysensakeukens-koffie-corner
kastenwand-keuken-bysensakeukens-werkblad
kastenwand-keuken-bysensakeukens-oven

Interesse in een kastenwand keuken met nis?

In onze showroom hebben wij diverse showkeukens om inspiratie op te doen. U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.
kastenwand-keuken-bysensakeukens-koffie-corner

Openingstijden

Afwijkende openingstijden