MENU

Keuken met kastenwand in Nijmegen

Laat u zich niet afschrikken door kleurgebruik in de keuken? Dan is deze gekleurde keuken met kastenwand en kookeiland zeker de moeite waard om te bekijken.

Het resultaat is eigenzinnig te noemen. Een keuken met kastenwand en kookeiland die je niet snel vergeet. Een combinatie van verrassende elementen en prikkelende kleuren die de zintuigen stimuleren. Het kookeiland is uitgevoerd in blauw groene zijdeglans lak en afgewerkt met een werkblad van composiet in wit marmer look. De kastenwand heeft een eiken structuur in de kleur mat zwart. De kastenwand is in een nis geplaatst en loopt door tot het plafond. De gekleurde keuken is verder voorzien van een heerlijk bargedeelte voor een hapje, drankje of een borrel.

keuken-met-kastenwand-bysensakeukens-kraan
keuken-met-kastenwand-bysensakeukens-bar

“Een eigenzinnige keuken met verrassende elementen en prikkelende kleuren.”

Alwin van ’t Hul, Heteren

keuken-met-kastenwand-bysensakeukens-kookeiland

Een gekleurde keuken voorzien van keukenapparatuur

De klant heeft gekozen voor een zwarte combi stoomoven en combi magnetron van Siemens. Voor het bereiden van de lekkerste maaltijden is er een Bora kookplaat met afzuiging geplaatst. Om de keuken met kastenwand en kookeiland compleet te maken is er ten slotte nog een kokendwaterkraan van Quooker aan toegevoegd. Het resultaat mag er wezen; een fijne gekleurde keuken van alle gemakken voorzien.
keuken-met-kastenwand-bysensakeukens-kraan

Interesse in een keuken met kastenwand en kookeiland?

Wist u dat elke keuken van BY SENSA handgemaakt is? Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Interesse in een eiken keuken? U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.

Openingstijden

Afwijkende openingstijden