MENU

Koperkleurige klassieke keuken

Bent u op zoek naar klassieke keuken met een exclusief design? Dan is deze koperen keuken zeker de moeite waard om te bekijken.

De klassieke keuken is bestemd om te schitteren en voegt ingetogen luxe toe aan de woning. Het is een ongewone blikvanger. De combinatie van koper, messing en keramiek geeft deze keuken een exclusieve uitstraling. De keuken is gemaakt van vero metal en heeft een prachtige mat koper lak. De keukenfronten hebben klassieke en glinsterende keukengrepen gekregen, die het karakter van de klassieke keuken nog meer benadrukken. Er is verder gekozen voor een robuust composiet werkblad van 60mm dik. Als kers op de taart zijn de bovenkastjes vervangen door rookglas schappen. De schappen bieden ruimte voor een fijne selectie van whisky’s met bijpassende whiskey glazen.

De keuken is voorzien van een kookplaat en keukenapparatuur van Siemens. Een prachtige rosé gouden kraan pronkt statig op het robuuste werkblad. De kraan maakt de keuken helemaal af.

Koperkleurige-klassieke-keuken-bysensakeukens-pan
Koperkleurige-klassieke-keuken-bysensakeukens-kraan

“De combinatie van koper, messing en keramiek geven deze klassieke keuken een exclusieve uitstraling”

Alwin van ’t Hul, Heteren

Koperkleurige-klassieke-keuken-bysensakeukens-kookplaat
Koperkleurige-klassieke-keuken-bysensakeukens-knop
Koperkleurige-klassieke-keuken-bysensakeukens-kast

Interesse in een klassieke keuken?

In onze showroom hebben wij diverse showkeukens om inspiratie op te doen. U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.

Wist u dat elke keuken van BY SENSA handgemaakt is? Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Koperkleurige-klassieke-keuken-bysensakeukens-werkblad

Openingstijden

Afwijkende openingstijden