MENU

Keuken met nis

Deze keuken met nis bevat een zee van ruimte en maakt optimaal gebruik van de ruimte. Een compact design zonder in te leveren op de kwaliteit.

De keuken met nis is uitgevoerd in eiken fineer met een mat zwarte beits. De greeploze fronten zorgen voor een modern en strak design. Het marmer werkblad loopt door in de achterwand van de nis. De keukenfronten matchen prachtig met de marmeren werkblad en marmeren achterwand.

Deze familie heeft een voorliefde voor wijn. Goede gerijpt, smaakvol en bovenal perfect op temperatuur. Niet voor niets is er gekozen voor een royale wijnklimaatkast van Liebherr. De klimaatkast heeft een prominente plek in de keuken gekregen en vormt een belangrijk onderdeel van de keuken met nis.

Het ontbreekt deze keuken met nis aan niets. De stoomoven, oven, combi magnetron en koffiemachine van Miele zijn nauwkeurig geselecteerd en ingebouwd. Alleen de allerbeste keukenapparatuur is goed genoeg. De kookplaat heeft een afzuiging met geïntegreerde afzuiging voor het afvoeren van nare kookdampen. Met de Liebherr wijnklimaatkasten en geavanceerde Miele keukenapparatuur gaan functionaliteit en esthetiek hand in hand.

keuken-met-nis-bysensakeukens-kraan
keuken-met-nis-bysensakeukens-wijnkoeler

“Een compact keuken met nis vol opbergruimte.”

Alwin van ’t Hul, Heteren

keuken-met-nis-bysensakeukens-kastenwand

Interesse in een keuken met nis?

In onze showroom hebben wij diverse showkeukens om inspiratie op te doen. U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.

Wist u dat elke keuken van BY SENSA handgemaakt is? Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt.

keuken-met-nis-bysensakeukens-nis
keuken-met-nis-bysensakeukens-oven

Openingstijden

Afwijkende openingstijden