MENU

Stalen keuken in Oss

Deze stalen keuken, die wij in Oss plaatsten, heeft veel eigenschappen. Veel kenmerken die het cleane en strakke karakter van dit type keuken uitlichten.

Het RVS neemt hiervoor een belangrijke rol in. De greeploze keuken is gemaakt van decolegno, ofwel decoratief plaatmateriaal in de kleur sherwood black. Een prachtige moderne keuken met een donkere uitstraling. De greeploze keuken zocht nog een onderscheidende feature. Er is gekozen voor een kookeiland van keramiek met een marmer patroon.
stalen-keuken-bysensakeukens-kraan
stalen-keuken-bysensakeukens-oven

“Deze keuken uit Oss is door het RVS clean en stoer tegelijk. Met een stalen keuken kun je alle kanten op.”

Ruben Strijbis, Oss

stalen-keuken-bysensakeukens-fornuis
stalen-keuken-bysensakeukens-kookeiland
stalen-keuken-bysensakeukens-kastenwand

Interesse in een stalen keuken?

Om deze keuken in Oss de ultieme moderne touch te geven creerde BY SENSA greeploze keukenkasten en een zeer strak fornuis van PITT, bevestigt óp het keukenblad. En voor optimale kookprestaties van onze klant in Oss is er gekozen voor high-end inbouwapparatuur. Alle inbouwapparatuur van BY SENSA is van a-merken en koopt u bij ons tegen internetprijzen. Zo heeft u handgemaakte kwaliteit en unieke design tegen een scherpe prijs. Daar profiteerde ook deze keukenliefhebbers uit Oss van! Wilt u meer weten over deze stalen keuken uit Oss? Kom dan langs in ons experience center in Heteren. Dat is zo’n half uur rijden vanuit Oss.
stalen-keuken-bysensakeukens-fornuis-afwerking
stalen-keuken-bysensakeukens

Openingstijden

Afwijkende openingstijden