MENU

Stoere keuken in Deventer

Deze keuken, gerealiseerd door BY SENSA in Deventer, is op en top stoer. Dat komt voornamelijk door de grove details in deze keuken. Daarbij springt het aanrechtblad direct erg in het oog.

Net als alle andere BY SENSA keukens, is ook dit keukenblad speciaal op maat en met de hand gemaakt door onze steenhouwers. Grof afgewerkt aan de zijkant en glad geslepen aan de bovenkant. Het grijze en ruwe gesteente steekt mooi af tegen de strakke en donkere werkzijde van het werkblad. Het geeft deze keuken in Deventer een stoere look! Het strakke en robuuste RVS fornuis doet daar nog een schepje bovenop.
stoere-zwarte-keuken-bysensakeukens-fornuis
stoere-zwarte-keuken-bysensakeukens-afwerking

“De keuken in Deventer heeft door het dikke stenen keukenblad met grove afwerking een stoer karakter”

Alwin van ’t Hul, Deventer

stoere-zwarte-keuken-bysensakeukens-kraan

Interesse in een stoere keuken?

Toch wilde dit echtpaar uit Deventer ook naast stoere, ook het landelijke in deze keuken naar voren laten komen. De natuurlijke materialen in combinatie met het authentiek ogende fornuis dragen hier al aan bij.. Maar de houten keukenkasten versterken dit landelijke gevoel net een beetje extra. De keukenkastjes lijken wellicht handgeschilderd maar zijn dit niet. Ze zijn handgespoten. Dit is een techniek waar BY SENSA standaard voor kiest, omdat het de uitstraling van handgeschilderd heeft, terwijl de kwaliteit veel hoger ligt. Het authentieke gevoel van deze keuken kan nog extra kracht bij worden gezet door apparatuur aan weerszijden van het fornuis te plaatsen. Want BY SENSA koopt u apparatuur van de beste A-merken voor internetprijzen.

Kom gerust eens langs voor een oriënterend gesprek in ons experience center in Heteren. Dit is op zo’n 45 minuten rijden van Deventer gelegen.

stoere-zwarte-keuken-bysensakeukens-werkblad

Openingstijden

Afwijkende openingstijden