MENU

Witte keuken met grijs blad

Functionaliteit ontmoet design in deze keuken. Deze praktische leefkeuken mag echt bestempeld worden als een keuken waarin (of waarmee) je gezien mag worden.

De stoere looks van betonblad, maar met de praktische eigenschappen van composiet. Zo ook met de sterke lak van de hoogglans kwaststreep wit gespoten keukenfronten. Witte keukens met grijze bladen hebben van nature een fris karakter en maken ruimtes groter. Natuurlijk is dat ook deels te danken aan de vele ramen. Het vele licht is echt opvallend en geeft een groot gevoel van vrijheid. De eigenschappen van de ruimte zijn optimaal benut: een witte keuken met grijs blad geeft nog meer ruimte! Het maakt koken – en uiteraard leven – in deze witte keuken met grijs blad tot een heerlijke belevenis.
witte-keuken-grijs-blad-bysensakeukens-eettafel
keuken-met-kastenwand-bysensakeukens-blad

“Door materialen zorgvuldig te kiezen en te mixen, houd je de keuken rustig maar ook levendig.”

Alwin van ’t Hul, Velp

witte-keuken-grijs-blad-bysensakeukens-decoratie
witte-keuken-grijs-blad-bysensakeukens-aanrecht
witte-keuken-grijs-blad-bysensakeukens-kraan

Interesse in een greeploze keuken?

Een keuken van BY SENSA levert veel voordelen op. Elke keuken is namelijk handgemaakt. Dat betekent dat u vrijer bent in het design en er meer mogelijk is. Bovendien levert BY SENSA ook de keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Kom gerust eens langs in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en design op maat.

witte-keuken-grijs-blad-bysensakeukens-wastafel
witte-keuken-grijs-blad-bysensakeukens

Openingstijden

Afwijkende openingstijden