MENU

Stoere zwarte keuken met robuuste elementen

Een stoere keuken is niet per definitie een bepaald type keuken. Vaak zijn het stoere elementen in bestaande keukens, van landelijk tot industrieel, die een keuken het stoere karakter geven.

Wanneer is een keuken stoer? BY SENSA vindt een keuken een stoere keuken als het robuuste kenmerken bezit. Stevige materialen, krachtige apparatuur, opzichte handgrepen of deels onbewerkte keukenbladen. Dit soort elementen maken ook úw keuken stoer!

stoere-zwarte-keuken-bysensakeukens-overzicht
stoere-zwarte-keuken-bysensakeukens-kastenwand

“Stoere keukens hebben robuuste kenmerken die terug te vinden zijn in veel type keukens”

Alwin van ’t Hul, Heteren

stoere-zwarte-keuken-bysensakeukens-kraan
stoere-zwarte-keuken-bysensakeukens-knop

Interesse in een stoere keuken?

En BY SENSA helpen we graag met het creëren van uw ultieme keuken, zoals wij ook hebben gedaan voor de nieuwe eigenaren van de bovenstaande keuken. Het blad is van steen en oogt massief door z’n dikte. Tevens hebben wij door middel van de houten wandplanken en versieringen het stoere karakter body gegeven. De kleurtegenstelling van de donkere handgespoten keukenkasten en het hout met de wittonen geven deze stoere keuken een extra dimensie. Uniek in z’n soort, want handgemaakt.

Zoekt u een handgemaakte keuken met een stoer karakter? Ons experience center in Heteren staat boordevol inspiratie. Wij helpen u graag uw droomkeuken te verwezenlijken en maken direct een handgetekende schets voor u, helemaal passend bij úw wensen en óns gevoel voor stijl.

Openingstijden

Afwijkende openingstijden