MENU

Keuken met kookeiland wit hoogglans

Deze keuken met eiland vormt een prachtig resultaat van BY SENSA. Overzicht, ruimtelijkheid en ultiem comfort. Het contrast van het hoogglans witte eiland en de zwarte eiken keuken vormt een stijlvol geheel.

De hoge kastenwand en de ladekasten zijn gemaakt van eiken fineer in de kleur RAL 7021. Een prachtige donkere keuken met zichtbare houtnerven die zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Het royale eiland is afgewerkt in hoogglans wit. Het eiland creëert extra opbergruimte en een gezellig bargedeelte. Gezinsleden kunnen comfortabel plaatsnemen aan het bargedeelte terwijl er in de keuken met eiland heerlijke maaltijden worden bereid. Koken wordt op deze manier een activiteit voor het hele gezin.

Loop door de keuken met eiland en je proeft, voelt en ziet culinair comfort. Alle zintuigen staan op scherp. Wat een heerlijke plek om achter het Boretti gasfornuis maaltijden te bereiden. Smaakvolle ingrediënten, hoogwaardig keukenapparatuur, samenzijn met familie en genieten van heerlijke maaltijden.

kookeiland-wit-hoogglans-bysensakeukens-werkblad
kookeiland-wit-hoogglans-bysensakeukens-fornuis

“Uitzonderlijke vormgeving, kwaliteit, functionaliteit en een geweldige uitstraling. Deze keuken met eiland heeft het allemaal.”

Ruben Strijbis, Heteren

kookeiland-wit-hoogglans-bysensakeukens-aanrecht
kookeiland-wit-hoogglans-bysensakeukens-bar
kookeiland-wit-hoogglans-bysensakeukens-kasten-wand

Interesse in een greeploze keuken?

In onze showroom hebben wij diverse showkeukens om inspiratie op te doen. U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.

Wist u dat elke keuken van BY SENSA handgemaakt is? Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

kookeiland-wit-hoogglans-bysensakeukens-decoratie

Openingstijden

Afwijkende openingstijden