MENU

Keuken met marmer blad in Driel

Op zoek naar een eigenzinnige keuken? Neem dan eens een kijkje naar deze zwarte keuken met marmer blad.

De fronten zijn uitgevoerd in eiken structuur in de kleur mat zwart. De natuurlijke noesten vallen mooi in het zicht. Het prachtige marmer blad geeft de keuken een unieke uitstraling en heeft iets spannends. Het trekt de aandacht en blijft je betoveren. De keuken is geplaatst in parallel opstelling. De zwarte keuken met marmer blad enerzijds en de kastenwand anderzijds. De royale kastenwand vormt niet alleen een zee van ruimte voor het opbergen van pannen, servies en keuken accessoires, maar is ook gebruikt om de keukenapparatuur in te bouwen.

keuken-met-marmer-blad-bysensakeukens-messen-set
keuken-met-marmer-blad-bysensakeukens-kraan

“Een marmer keuken met een eigen karakter.”

Alwin van ’t Hul, Heteren

Een zwarte keuken met marmer blad van alle gemakken voorzien

Zeg nu zelf wat is een zwarte keuken met marmer blad zonder keukenapparatuur? Van stoomoven tot koffieapparaat. Aan alles is gedacht. Deze zwarte keuken met marmer blad is voorzien van de nieuwste keukenapparatuur van Miele. Ten slotte is er nog een fijne kokendwaterkraan van Quooker geplaatst. Een kopje thee maken of het koken van groente wordt hierdoor een fluitje van een cent.
keuken-met-marmer-blad-bysensakeukens-oven

Heeft u interesse in een keuken met marmer blad?

Bij BY SENSA wordt elke keuken met de hand gemaakt. Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Benieuwd wat BY SENSA voor u kan betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.
Marmer-kookeiland-by-sensa-keukens-kookplaat

Openingstijden

Afwijkende openingstijden