MENU

Keukens waar het keukeneiland de ster van de show is

Bij BY SENSA Keukens staat de klant centraal. Wij geloven in het creëren van unieke maatkeukens die niet alleen voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten, maar deze overtreffen.

Een van de meest opvallende kenmerken van onze keukens is het keukeneiland, dat vaak fungeert als het stralende middelpunt van de ruimte. Ontdek hoe wij samen met onze klanten keukens realiseren waarin het keukeneiland de ster van de show is, aan de hand van drie inspirerende projecten.

Scandinavische keuken by sensa keukens wit kookeiland
keuken-goud-by-sensa-keukens-kraan-vlekloos.jpg
“Een greeploze keuken met marmer eiland vol luxe!”

Alwin van ’t Hul, Heteren

Grote keuken met marmer kookeiland

Stap binnen in de grandeur van een grote keuken die in samenwerking met onze klant is ontworpen. Het marmeren kookeiland vormt het middelpunt van deze keuken, waarbij luxe en functionaliteit samenkomen. Bij BY SENSA hebben we samen met de klant gezocht naar het perfecte ontwerp, waarbij het keukeneiland de aandacht trekt en de ruimte verrijkt met elegantie en stijl.

Goudkleurige luxe keuken met kookeiland

Laat je betoveren door de pracht en praal van een goudkleurige luxe keuken, ontworpen in nauwe samenwerking met onze klant. Het keukeneiland staat centraal in deze keuken, waarbij het een statement maakt met zijn goudkleurige accenten en hoogwaardige afwerking. Bij BY SENSA streven we ernaar om samen met onze klanten keukens te realiseren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een weerspiegeling zijn van hun persoonlijke stijl en voorkeuren.

keuken goud by sensa keukens uitzicht

Eiken keuken met strak design

In Blaricum vind je een eiken keuken met een strak design, waarbij het keukeneiland de ruimte domineert. Deze keuken is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen BY SENSA en de klant, waarbij natuurlijke materialen en eigentijds design samenkomen. Luxe keukenapparatuur van Siemens mocht niet ontbreken in de eiken keuken. Het keukeneiland fungeert als het middelpunt van de ruimte, waarbij het niet alleen praktisch is maar ook een blikvanger van formaat.

eiken-keuken-Blaricum-bysensakeukens-uitzicht

Bij BY SENSA Keukens staan wij bekend om onze maatkeukens die in samenwerking met onze klanten worden ontworpen en gerealiseerd. Ontdek hoe wij samen met jou een keuken kunnen creëren waarin het keukeneiland de ster van de show is.

Openingstijden

Afwijkende openingstijden