MENU

Luxe keukens

Licht, sfeer, zichtlijnen en symmetrie. Het zijn allemaal elementen waarmee we je luxe keuken tot op de millimeter kloppend maken. We zoeken de grenzen op in het ontwerp, om zo te komen tot een luxe keuken die staat voor pure schoonheid.

Bekijk onze luxe keukens

Als je het kunt dromen, kunnen wij het waarmaken. Bekijk de gerealiseerde droomkeukens van anderen, en doe inspiratie op voor je eigen wensen.

Een brochure vol dromen

Begin met dromen. Vraag onze brochure aan en raak geïnspireerd.

Luxe keukens van BY SENSA

De luxe keuken is een verademing om in thuis te komen. Een genot om je maaltijden in te bereiden. En pure schoonheid om naar te kijken. Het is de keuken die tot in detail is afgestemd op je wensen en verlangens. Het is een ruimte die rust brengt en al je zintuigen prikkelt.

BY SENSA staat voor adembenemend mooie keukens. Met de hand gemaakt van hoogwaardig materialen, afgewerkt tot in de kleinste details, voorzien van ultramoderne apparatuur. We streven naar het volledig matchen van mogelijkheden met wensen en we zijn pas tevreden als alles klopt. Daar gaan we ver in.

Voor luxe maatwerk keukens maken we veel gebruik van exclusieve materialen, zoals marmer, hout en natuursteen. We voorzien de luxe keuken van hoogwaardige luxe keukenapparatuur en accessoires. En we realiseren de keuken in de stijl die je voor ogen hebt, of dat nu ultramodern is of toch een vleugje klassiek.

In een luxe keuken is het optimaal gebruik maken van de ruimte ontzettend belangrijk. We creëren luchtigheid in ruimte. Ruimte om te ademen en om te bewegen. Ruimte om ultiem te genieten. Wat je luxe keuken wensen ook zijn, BY SENSA is er om al je dromen te verwezenlijken. Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken.

Luxe keuken by sensa keukens kopere kraan
Luxe keuken by sensa keukens

Nederlands design van BY SENSA

Een BY SENSA keuken komt van eigen bodem. We schetsen, ontwerpen en vervaardigen je design keuken met vergaande precisie en oog voor detail. Je dromen zijn het vertrekpunt voor je keuken. Vanuit daar creëren we je handgemaakte keuken.

01

In onze showroom krijg je een indruk van de BY SENSA keukens.

02

In een persoonlijk gesprek verkennen we je wensen, eisen en dromen tot in detail. Voor een keuken die tot op de millimeter klopt.

03

We ontwerpen een keuken die past bij jou. Waarbij ieder detail tot in perfectie is uitgedacht.

04

Met oog voor details plaatst ons eigen montageteam je keuken.
keuken goud by sensa keukens kraan

Isebel

“Als je iets unieks wilt dan ben je hier aan het goede adres.”

Breng een bezoek aan onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden