MENU

Bekijk een selectie van onze zwarte keukens

Zwarte keukens zijn een tijdloze en elegante keuze die een krachtig statement maken in elke ruimte.

Bij BY SENSA Keukens bieden we maatwerk in keukens die niet alleen functioneel zijn, maar ook een adembenemende indruk maken. Ontdek vier opvallende projecten die laten zien hoe een keuken in zwart een adembenemende indruk kan maken.

keuken-met-nis-bysensakeukens-kastenwand
stalen-keuken-bysensakeukens-oven
“Een prachtig samenspel van functionaliteit en esthetiek!”

Alwin van ’t Hul, Heteren

zwarte-keuken-met-kookeiland-bysensakeukens-kastenwand

Een unieke draai aan traditioneel zwart

Deze keuken combineert de charme van een zwarte keuken met een unieke nis, waardoor een prachtig samenspel van functionaliteit en esthetiek ontstaat. De keuken heeft geavanceerde Miele keukenapparatuur geïntegreerd. Diepe zwarte tinten creëren een gevoel van luxe en moderniteit, terwijl het visueel aantrekkelijke element de ruimte verrijkt met stijl.

keuken-met-nis-bysensakeukens-nis
keuken-met-nis-bysensakeukens-oven

Industriële elegantie in zwart

Voor liefhebbers van een meer industriële uitstraling is deze zwarte stalen keuken in Oss een absolute aanrader. De industriële esthetiek wordt gecombineerd met de elegantie van zwart, resulterend in een keuken die karakter en kracht uitstraalt. Het gebruik van zwarte tinten in combinatie met stalen elementen creëert een unieke sfeer die zowel modern als industrieel aanvoelt.

stalen-keuken-bysensakeukens-fornuis

Zwarte keuken met kookeiland

Deze zwarte keuken met kookeiland in Bussum biedt een ruime en luxueuze keukenervaring. Met een kookeiland als centraal element combineert deze keuken functionaliteit met verfijnde esthetiek. De diepe zwarte tinten creëren een ruimte die zowel functioneel als stijlvol is, waardoor koken en entertainen samenkomen in harmonie.

zwarte-keuken-met-kookeiland-bysensakeukens-kookeiland
zwarte-keuken-met-kookeiland-bysensakeukens-bar

Innovatief design keuken in zwart

Dit project in Ede introduceert een innovatief materiaal genaamd Fenix, dat zorgt voor een verfijnde afwerking in matzwart. Deze keuken in zwart is het bewijs dat maatwerk niet alleen gaat om het aanpassen aan jouw behoeften, maar ook om het integreren van innovatieve materialen en technologieën voor een unieke uitstraling. Dit materiaal is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en biedt een luxe uitstraling die perfect past bij moderne keuken ontwerpen. Met strakke lijnen en een minimalistische benadering van design is deze keuken in zwart een uitstekend voorbeeld van hedendaagse elegantie in zwart.

Fenix-keuken-mat-zwart-bysensakeukens-keuken
Of je nu op zoek bent naar een traditionele, industriële of moderne uitstraling, bij BY SENSA ontwerpen we maatwerk zwarte keukens die perfect aansluiten bij jouw smaak en levensstijl. Laat je inspireren door deze projecten en ontdek de mogelijkheden van maatwerk voor jouw keuken.

Openingstijden

Afwijkende openingstijden