MENU

Moderne keukens

Een moderne keuken van BY SENSA ademt ruimte en rust. De liefde voor materialen uit zich in deze keukens in strakke lijnen, minimalistische keuzes en een feilloze afwerking. We creëren je moderne droomkeuken, waar je met recht trots op mag zijn.

Bekijk onze moderne keukens

Als je het kunt dromen, kunnen wij het waarmaken. Bekijk de gerealiseerde droomkeukens van anderen, en doe inspiratie op voor je eigen wensen.

Een brochure vol dromen

Begin met dromen. Vraag onze brochure aan en raak geïnspireerd.

Moderne keukens van BY SENSA

De moderne keuken omarmt strakke lijnen, minimalistische ontwerpen en moderne apparatuur. Het is de tijdloze keuken die garant staat voor een excellente kookervaring. Het is de keuken waarin schoonheid en functionaliteit één zijn.

Een moderne keuken moet zo mooi zijn, dat hij midden in de kamer kan staan. We zien de moderne keuken als een kunstwerk waar je naar blijft kijken. Om die schoonheid te bereiken luisteren we zorgvuldig naar je wensen en we zoeken grenzen op.

Bij BY SENSA houden we van modern. Van greeploze keukenkasten en glad afgewerkte materialen, tot een ultiem lichtplan en nauwkeurig gekozen kleurtonen. Van praktische en ruime kasten tot aan keukenapparatuur die voorzien is van de laatste technologische snufjes.

Een keuken van BY SENSA is altijd uniek maatwerk. Dat zorgt ervoor dat we echt de moderne keuken realiseren die bij al je wensen aansluit en waar je je 100% thuis voelt. Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken.

Moderne keuken by sensa keukens werkblad
Moderne keuken by sensa keukens kraan
Moderne keuken by sensa keukens zwart
Moderne keuken by sensa keukens zwart kookeiland

Nederlands design van BY SENSA

Een BY SENSA keuken komt van eigen bodem. We schetsen, ontwerpen en vervaardigen je design keuken met vergaande precisie en oog voor detail. Je dromen zijn het vertrekpunt voor je keuken. Vanuit daar creëren we je handgemaakte keuken.

01

In onze showroom krijg je een indruk van de BY SENSA keukens.

02

In een persoonlijk gesprek verkennen we je wensen, eisen en dromen tot in detail. Voor een keuken die tot op de millimeter klopt.

03

We ontwerpen een keuken die past bij jou. Waarbij ieder detail tot in perfectie is uitgedacht.

04

Met oog voor details plaatst ons eigen montageteam je keuken.
keuken goud by sensa keukens kraan

Isebel

“Als je iets unieks wilt dan ben je hier aan het goede adres.”

Breng een bezoek aan onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden