Je bent hier:

Moderne keukens zijn altijd in de mode      

Bij moderne keukens zijn het strakke lijnen, minimalistische designs en hypermoderne apparatuur die de boventoon voeren. Noem het de ‘kunst van het weglaten’. Veel van de keukendesigns BY SENSA zijn geïnspireerd op en hebben raakvlakken met de moderne keuken. Het ene kenmerken sluit het andere niet uit. Maar wat typeert nu het design van een moderne keuken? Tijdloosheid staat daarin voorop. Want wat nu modern is, is over 10 of zelfs 20 jaar nog steeds van de tijd. Dit type keuken is nagenoeg altijd up-to-date qua design. Greeploze keukenkasten, materialen met strakke en rechte afwerkingen en nauwkeurig gekozen kleurtonen vormen daar de basis voor. De designers van BY SENSA laten zich in hun designs graag inspireren door uw verbeelding.  

Moderne keukens - BY SENSA handgemaakte keuken op maat

Modern en up-to-date

De moderne keuken loopt in alles voorop. Of het nu gaat om het uiterlijk, de kleurstellingen en het vormgebruik of dat we het hebben over de apparatuur. Alles aan deze keuken is helemaal up-to-date. Bent u een early adaptor, met gevoel voor de nieuwste trends? Dan zult u dit ontwerp fantastisch vinden.

 

Zacht pastel, of hard en fel?

Denk qua afwerking aan de mid-century trend, met mooie messing details. Zoekt u het liever in een andere hoek? Kan ook. BY SENSA maken we ook regelmatig gebruik van prachtige poedercoating. Daarmee zetten we zachte pastelkleuren met gemak op uw kastdeuren. Felle kleuren zitten ook in het assortiment van BY SENSA. Denk eens aan knalrood, geel, of groen. Of wat denkt u van klassieke zwart-wit-contrasten met een kleurrijke twist?

 

Ziet u een moderne keuken helemaal zitten? Laat ‘m dan vrijblijvend uitschetsen door onze designers in het experience center. Het is aan te raden om hier een afspraak voor in te plannen. Of vraag eerst een brochure aan.

Modern is de rust zelve

Belofte BY SENSA

Een keuken is een plek waar u, dag in dag uit, ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat, met plezier uw maaltijden bereidt en samen kunt zijn. Vanzelfsprekend heeft u hier uw eigen ideeën en wensen over. BY SENSA begrijpt dat en creëert een keuken waar u zich thuisvoelt. Dat beloven we. 

Onze moderne keukens

De realisatie van uw droomkeuken

Als u het kunt dromen, dan kunnen wij het waarmaken. Onze werkwijze is altijd hetzelfde, of u nu kiest voor een instapmodel of een luxe designkeuken.

1. Oriëntatiegesprek en ontwerp
2. Deskundig en praktisch advies
3. Handmatige productie
4. Deskundige montage
1. Oriëntatiegesprek en ontwerp | 2. Deskundig en praktisch advies  | 3. Handmatige productie | 4. Deskundige montage

Kwaliteit. Alles in eigen beheer.

Meubelmakers | Steenhouwers | Spuiterij | Monteurs
Spuiterij keuken
BY SENSA Montage van uw keuken
Meubelmakers | Steenhouwers
Spuiterij | Monteurs

Be Social

Be Social