Je bent hier:

Keukenapparatuur van Miele

Miele is een merk dat al sinds jaar en dag staat voor kwaliteit. Continu is het bedrijf bezig om haar producten te verbeteren. Zowel op technologisch gebied als op het gebied van het milieu. Miele’s streven is om verantwoord om te gaan met natuurlijke grondstoffen, van begin tot eind. Tijdens het productieproces in Duitsland tot en met de bereiding in uw eigen keuken aan toe. Overal probeert Miele dit gedachtegoed toe te passen. Met keukenapparatuur van Miele bent u zeker van een gezonde, efficiënte en duurzame manier van koken en heeft u alles in huis om uitmuntende keukenprestaties neer te zetten.

Vanzelfsprekend is design ook een belangrijk onderdeel van de handgemaakte keukens BY SENSA. Dus ook de apparatuur. Ook op dit vlak scoort Miele buitengewoon goed. De designs van Miele zullen u aangenaam verrassen. Miele biedt designoplossingen die passen binnen iedere keukenstijl. Van industrieel tot een klassieke stijl en uitgevoerd in kleuren als cleansteel of briljantwit. Alles is mogelijk.

Miele keukenapparatuur is een verantwoorde keuze

Aan de uitmuntende prestaties die u neerzet in uw keuken zijn milieubewuste en efficiënte productiemethodes vooraf gegaan. Mede hierdoor zorgt uw apparatuur voor een laag energie- en stroomverbruik binnenshuis. Dat is natuurlijk al fijn. Maar de slimme apparatuur van Miele zorgt er bovendien voor dat u gezond én efficient kookt.

 

Miele is kwaliteit die u proeft

Deze filosofie past Miele toe in alle apparatuur, maar als voorbeeld nemen we de vacumeerlades. Afgezien van de productiemethode van de apparatuur, gooit met een vacumeerlade simpelweg minder eten weg én kunt u koken een op hoog niveau. Kwaliteit blijft langer gewaarborgd en ingrediënten kunnen heerlijk gemarineerd worden alvorens ze te stomen. Kiezen voor keukenapparatuur van Miele is een verantwoorde keuze. Zowel voor uw portemonnee als voor het milieu

 

De werkwijze van Miele is er één die de specialisten bij BY SENSA ter harte nemen. Aan ieder detail en onderdeel van uw nieuwe keuken moet evenveel aandacht zijn besteed. Niet voor niets is iedere keuken BY SENSA handgemaakt. Welke stijl u ook aanspreekt en welke keukenapparatuur u ook mooi vindt, BY SENSA zorgt ervoor dat u een keuken krijgt, precies zoals u ‘m in gedachte had. Of net een beetje meer dan dat.

Uw keuken vol Miele keukenapparatuur

Ovens
Koken & ventilatie
Miele Oven BY SENSA KEUKENS
Koelen
Miele Koelkast BY SENSA
koffiemachines
Miele koffiezetapparaat BY SENSA KEUKENS

Miele – Altijd betere producten maken voor uw keuken

Voor alles waar je echt om geeft. Met deze belofte plaatst Miele zichzelf buiten de dagelijkse normen. Het onderschrijft alles wat Miele doet.

Miele oven 770 x 433 | BY SENSA KEUKEN EXPERIENCE CENTER
Intuitief technologische designs voor Miele keukenapparatuur

Aan design geen gebrek bij Miele. Echter, een belangrijk onderdeel van de designs zit ‘m in de gebruikerservaring van de keukenapparatuur. Denk aan de bediening in combinatie met het technologisch innovatieve karakter hiervan. Zo kan u uw apparatuur bijvoorbeeld afstemmen op de swipe-ervaring zoals u die ook kent op uw smartphone. De inbouwapparatuur wordt dan van touchscreens voorzien. Dit wordt door Miele de M Touch genoemd. Maar houdt u liever van meer basic-bediening, zoals u misschien wel gewend van vanuit uw vorige keuken? Kies dan gewoon voor bediening met knoppen. Of ga voor een tussenweg en kies voor een bediening met sensortoetsen. Hoe u uw apparaten ook wilt bedienen, u geniet in ieder geval van technologisch superieure keukenapparatuur van Miele.

Miele keuken is praktisch gemak met klasse

Een keuken met Miele apparatuur is van alle gemakken voorzien. U kookt voortaan vanuit een heel ander perspectief. Kleine ongemakken waar u eerst misschien tegenaan liep zijn niet langer aan de orde. Met functies zoals het zelfreinigingsprogramma van uw oven bespaart u tijd en moeite. En iets later thuis dan gepland? Er wacht u alsnog een lekkere warme maaltijd dankzij de warmhoudlades. Bovendien doen deze perfect dienst als serviesverwarmers. Met Miele staat u niets in de weg om heerlijk en ongelimiteerd aan de slag te kunnen gaan in uw eigen keuken.

Be Social

Be Social