MENU

Praktisch gemak met klasse.

Miele is een merk dat al sinds jaar en dag staat voor kwaliteit. Continu is het bedrijf bezig om haar producten te verbeteren. Zowel op technologisch gebied als op het gebied van het milieu. Miele biedt designoplossingen die passen binnen iedere keukenstijl. Van industrieel tot een klassieke stijl en uitgevoerd in kleuren als cleansteel of briljantwit. Alles is mogelijk.

Miele by sensa keukens goud

“Miele is kwaliteit die je proeft”

Miele is kwaliteit

Miele is een merk dat al sinds jaar en dag staat voor kwaliteit. Continu is het bedrijf bezig om haar producten te verbeteren. Zowel op technologisch gebied als op het gebied van het milieu. Met keukenapparatuur van Miele ben je zeker van een gezonde, efficiënte en duurzame manier van koken en heb je alles in huis om uitmuntende keukenprestaties neer te zetten.

Miele keukenapparatuur: het design

Vanzelfsprekend is design een belangrijk onderdeel van de handgemaakte keukens BY SENSA. Dus ook de apparatuur. Ook op dit vlak scoort Miele buitengewoon goed. De designs van Miele blijven aangenaam verrassen. Miele biedt designoplossingen die passen binnen iedere keukenstijl. Van industrieel tot een klassieke stijl en uitgevoerd in kleuren als cleansteel of briljantwit. Alles is mogelijk.

Miele keukenapparatuur: intuïtief gebruik

Een belangrijk onderdeel van het design in de gebruikerservaring van de keukenapparatuur. Denk aan de bediening in combinatie met het technologisch innovatieve karakter hiervan. Zo kan je de apparatuur bijvoorbeeld afstemmen op de swipe-ervaring zoals je die ook kent op je smartphone. De inbouwapparatuur wordt dan van touchscreens voorzien. Dit wordt door Miele de M Touch genoemd. Maar hou je meer van basic-bediening, zoals je misschien wel gewend bent vanuit een vorige keuken? Kies dan gewoon voor bediening met knoppen. Of ga voor een tussenweg en kies voor een bediening met sensortoetsen. Hoe je de apparatuur ook wilt bedienen, je geniet in ieder geval van technologisch superieure keukenapparatuur van Miele.

Miele keukenapparatuur: praktisch gemak met klasse

Een keuken met Miele apparatuur is van alle gemakken voorzien. Je kookt voortaan vanuit een heel ander perspectief. Kleine ongemakken waar je eerst misschien tegenaan liep zijn niet langer aan de orde. Met functies zoals het zelfreinigingsprogramma van de oven bespaar je tijd en moeite. En iets later thuis dan gepland? Er wacht alsnog een lekkere warme maaltijd dankzij de warmhoudlades. Bovendien doen deze perfect dienst als servieswarmers. Met Miele staat niets je in de weg om heerlijk en ongelimiteerd aan de slag te kunnen gaan in je eigen keuken.

Miele keukenapparatuur is een verantwoorde keuze

Aan de uitmuntende prestaties die je neerzet in de keuken zijn milieubewuste en efficiënte productiemethodes vooraf gegaan. Mede hierdoor zorgt de apparatuur voor een laag energie- en stroomverbruik binnenshuis. Dat is natuurlijk al fijn. Maar de slimme apparatuur van Miele zorgt er bovendien voor dat je gezond én efficiënt kookt. Kiezen voor keukenapparatuur van Miele is een verantwoorde keuze. Zowel voor uw portemonnee als voor het milieu.

Kom Miele ervaren in onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden