MENU

Marmer keukens

Marmer, we zien het als een gift van de natuur. Het is een van de oudste materialen en juist dit materiaal geeft je keuken een moderne uitstraling. Geen stuk marmer is hetzelfde. De kenmerkende grafieten en aderingen zijn anders in ieder stuk. Het prachtige marmer geeft iedere keuken een unieke uitstraling die je zal blijven betoveren.

Bekijk onze marmer keukens

Als je het kunt dromen, kunnen wij het waarmaken. Bekijk de gerealiseerde droomkeukens van anderen, en doe inspiratie op voor je eigen wensen.

Een brochure vol dromen

Begin met dromen. Vraag onze brochure aan en raak geïnspireerd.

De marmer keuken met natuurlijke pracht

Een marmer keuken ademt luxe en sfeer. Marmer heeft een natuurlijke pracht, waardoor het materiaal zeer geliefd is in de keuken. De natuurlijke pracht van marmer zit voor een groot deel in unieke aderen en kleurschakeringen. Je keuken krijgt met marmer zonder enig twijfel een exclusieve uitstraling.

BY SENSA staat voor 100% maatwerk design keukens die met de hand worden gemaakt. Wanneer we een marmer keuken ontwerpen en realiseren, maken we vrijwel altijd gebruik van marmer wat afkomstig is uit Carrara. Ook wel genoemd “de stad van het marmer”. Het marmer kan in veel verschillende stijlen en kleuren worden toegepast en kan op een prachtige manier gecombineerd worden met andere materialen.

Het voordeel van een marmer keuken

Een marmer keuken heeft door de pracht van het materiaal, een luxe uitstraling. Het materiaal is hard en duurzaam en van nature hittebestendig. Door te combineren met andere materialen en door de juiste inzet, past marmer in verschillende stijlen keukens. Marmer kan in de keuken op verschillende manieren worden verwerkt.
Marmer keuken by sensa keukens afwerking
Marmer keuken by sensa keukens zwarte kraan
Marmer keuken by sensa keukens rode barkruk
Marmer keuken by sensa keukens afwerking

Nederlands design van BY SENSA

Een BY SENSA keuken komt van eigen bodem. We schetsen, ontwerpen en vervaardigen je design keuken met vergaande precisie en oog voor detail. Je dromen zijn het vertrekpunt voor je keuken. Vanuit daar creëren we je handgemaakte keuken.

01

In onze showroom krijg je een indruk van de BY SENSA keukens.

02

In een persoonlijk gesprek verkennen we je wensen, eisen en dromen tot in detail. Voor een keuken die tot op de millimeter klopt.

03

We ontwerpen een keuken die past bij jou. Waarbij ieder detail tot in perfectie is uitgedacht.

04

Met oog voor details plaatst ons eigen montageteam je keuken.

Marmer keuken van BY SENSA

BY SENSA is er voor mensen met een uitgesproken smaak. We gaan door tot ieder detail van je nieuwe keuken klopt. We vinden de perfect passende kleurnuance, het marmer met de mooiste adering. We maken een indeling die intuïtief bij je past. We creëren een keuken die het kunstwerk is van je huis.
We gaan net zolang door tot het doel is bereikt: de marmer keuken creëren waar je je thuis voelt en waarin schoonheid en functionaliteit één zijn. Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken.

Breng een bezoek aan onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden