MENU

Landelijke keukens

De charme van een landelijke keuken. Het zit in het gebruik van weerbarstige materialen, smaakvolle houttonen en vooral in puurheid. De BY SENSA landelijke keuken ontstaat met een vleugje eigenzinnigheid. Het is de traditionele landelijke keuken, met een moderne twist.

Bekijk onze landelijke keukens

Als je het kunt dromen, kunnen wij het waarmaken. Bekijk de gerealiseerde droomkeukens van anderen, en doe inspiratie op voor je eigen wensen.

Een brochure vol dromen

Begin met dromen. Vraag onze brochure aan en raak geïnspireerd.

Landelijke keukens van BY SENSA

Landelijke keukens en de natuur. Ze horen onlosmakelijk bij elkaar. Hout is het materiaalsoort wat de boventoon voert bij deze keukenstijlen. Hout met opzichtige noesten en kleine scheurtjes wat een tikkeltje weerbarstig is. Gecombineerd met een robuust aanrechtblad, warme kleuren en de juiste verlichting. Zo ontstaat er een landelijke keuken waaruit je niet meer weg wilt.

De landelijke keuken staat voor ons gelijk aan puur ambacht. Het is een keuken die we, net als al onze keukens, met de hand maken van oerdegelijk materiaal. Een landelijke keuken van BY SENSA herken je aan heldere keuzes in kleuren en verlichting. Aan de gebruiksvriendelijkheid. En aan de liefde voor materialen.

We maken de landelijke keuken niet té doorgewinterd en massief, maar geven wel de landelijke bourgondische charme mee. Zo ontwerpen we je landelijke keuken van deze tijd, waarbij je graag het gemak geven van moderne apparatuur. De keuken is een plek waar je, dag in dag uit, met plezier maaltijden wilt bereiden en samen wilt zijn.

Vanzelfsprekend heb je zelf ideeën en wensen voor je keuken. BY SENSA realiseert de keuken die daarbij aansluit en waar je je écht thuis voelt. Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken.

Landelijke keuken by sensa keukens afwerking
Landelijke keuken by sensa keukens hoek
Landelijke keuken by sensa keukens aanrecht
Landelijke keuken by sensa keukens fornuis

Nederlands design van BY SENSA

Een BY SENSA keuken komt van eigen bodem. We schetsen, ontwerpen en vervaardigen je design keuken met vergaande precisie en oog voor detail. Je dromen zijn het vertrekpunt voor je keuken. Vanuit daar creëren we je handgemaakte keuken.

01

In onze showroom krijg je een indruk van de BY SENSA keukens.

02

In een persoonlijk gesprek verkennen we je wensen, eisen en dromen tot in detail. Voor een keuken die tot op de millimeter klopt.

03

We ontwerpen een keuken die past bij jou. Waarbij ieder detail tot in perfectie is uitgedacht.

04

Met oog voor details plaatst ons eigen montageteam je keuken.
keuken goud by sensa keukens kraan

Isebel

“Als je iets unieks wilt dan ben je hier aan het goede adres.”

Recente artikelen

Keuken tips

Deze handgemaakte greeploze keuken met marmer keukenblad heeft niet alleen een exclusieve uitstraling, maar is ook nog eens van alle gemakken voorzien.
zwarte-landelijke-keuken-bysensakeukens-werkblad

Keukens met japandi stijl

Is het geen plaatje? Deze zwart keuken met wit blad heeft niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook nog eens van alle gemakken voorzien.

Keukentrends 2023

Deze handgemaakte greeploze keuken met marmer keukenblad heeft niet alleen een exclusieve uitstraling, maar is ook nog eens van alle gemakken voorzien.

Breng een bezoek aan onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden