Je bent hier:

Landelijke keukens met een hedendaagse twist     

Vanuit historisch oogpunt worden keukens in boerderijen al decennialang gebouwd met veel natuurlijke materialen. Het is een stijl die u in een oogopslag herkent. Hout voert er de boventoon. Dit houtgebruik is uiteraard iets wat een natuurlijke oorsprong heeft, want men leefde nu eenmaal “dichtbij de natuur”. Landelijke keukens en natuurlijke materialen gaan daarom hand in hand. Opzichtige noesten en kleine scheurtjes, het hoeft allemaal niet zo braaf te zijn.

BY SENSA geeft graag een eigen twist aan een landelijke keuken. Niet té doorgewinterd en massief, wel net genoeg om het z’n landelijke en bourgondische charme te geven. Maar BY SENSA ontwerpt ook met genoeg eigenzinnigheid om een landelijke keuken helemaal van deze tijd te laten zijn. Grijstinten, strakke lijnen en minimalistische ondertonen worden niet onderbelicht gelaten. En moderne hedendaagse apparatuur? Die mag niet ontbreken, maar is op subtiele wijze weggewerkt achter één van de houten keukenkasten. Zo creëert BY SENSA strakke landelijke keukens. Ook voor u!

Landelijke keukens - BY SENSA handgemaakte keuken op maat
De charme van een landelijke keuken

Een keuken in een landelijke stijl begint met smaakvolle houttonen. Hout creëert de typische rustieke sfeer die u zoekt in een landelijke keuken. Materiaal dat soms een tikkeltje weerbarstig is, maar vooral door puurheid gekenmerkt wordt. Natuurlijk. Onbewerkt. Echt. Dat is wat een landelijke keuken z’n charme geeft.

 

Aandacht en zorg

Aan deze prachtige materialen voegen wij bovendien een flinke scheut passie en vakmanschap toe. Alles aan onze landelijke keukens is handgemaakt of handbewerkt. Van het granieten aanrechtblad, tot aan het handgeschilderde schilderwerk op de handgezaagde keukenkasten. De kwaststrepen die onze vakmannen achterlaten zijn het product van de individuele aandacht en zorg die wij aan onze keukens schenken.

 

Ook landelijk genieten van uw keuken? Maak een afspraak met ons in het experience center, dan schetsen wij vrijblijvend een eerste ontwerp van uw droomkeuken. Of vraag eerst een brochure aan.

Nostalgie en romantiek herleven keer op keer

Belofte BY SENSA

Een keuken is een plek waar u, dag in dag uit, ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat, met plezier uw maaltijden bereidt en samen kunt zijn. Vanzelfsprekend heeft u hier uw eigen ideeën en wensen over. BY SENSA begrijpt dat en creëert een keuken waar u zich thuisvoelt. Dat beloven we. 

Onze landelijke keukens

De realisatie van uw droomkeuken

Als u het kunt dromen, dan kunnen wij het waarmaken. Onze werkwijze is altijd hetzelfde, of u nu kiest voor een instapmodel of een luxe designkeuken.

1. Oriëntatiegesprek en ontwerp
2. Deskundig en praktisch advies
3. Handmatige productie
4. Deskundige montage
1. Oriëntatiegesprek en ontwerp | 2. Deskundig en praktisch advies  | 3. Handmatige productie | 4. Deskundige montage

Kwaliteit. Alles in eigen beheer.

Meubelmakers | Steenhouwers | Spuiterij | Monteurs
Spuiterij keuken
BY SENSA Montage van uw keuken
Meubelmakers | Steenhouwers
Spuiterij | Monteurs

Be Social

Be Social