MENU

Stalen keukens

Strakke afwerkingen, industriële tinten en blinkende oppervlakken. Ze voeren de boventoon in een stalen keuken. De stalen keuken leent zicht perfect voor simplistische, ruimtelijke designs. Gecombineerd met vooruitstrevende keukenapparatuur, is de stalen keuken een echte eyecatcher in je woning.

Bekijk onze stalen keukens

Als je het kunt dromen, kunnen wij het waarmaken. Bekijk de gerealiseerde droomkeukens van anderen, en doe inspiratie op voor je eigen wensen.

Een brochure vol dromen

Begin met dromen. Vraag onze brochure aan en raak geïnspireerd.

Een sterk staaltje design

Een stalen keuken heeft veel praktische en esthetische eigenschappen en voordelen. Staal is geschikt als keukenmateriaal doordat het bestand is tegen vocht, deuken, krassen en hitte. Bovendien is het materiaal gemakkelijk te reinigen en onderhouden.

Het ontwerpen van een stalen keuken begint met het verkennen van al je wensen. We verdiepen ons in de ruimte, in de lichtval en in het interieur om zo tot een perfect kloppend ontwerp te komen. Staal kan prachtig gecombineerd worden met andere materialen, zoals hout, steen en glas. Door alle verschillende onderdelen naadloos op elkaar aan te laten sluiten, creëren we een keuken die zó mooi is, dat hij midden in de kamer kan staan.

In de basis staat een stalen keuken voor moderniteit en duurzaamheid, terwijl het tegelijkertijd een functionele en aantrekkelijke ruimte creëert waarin koken en samenzijn centraal staan. Of het nu wordt gekozen voor een strakke industriële uitstraling of een meer verfijnde esthetiek, een stalen keuken blijft een tijdloze keuze voor diegenen die streven naar zowel stijl als prestaties in hun culinaire omgeving.

Stalen keuken by sensa keukens werkblad
Stalen keuken by sensa keukens wit
Stalen keuken by sensa keukens aanrecht
Stalen keuken by sensa keukens kastenwand

Nederlands design van BY SENSA

Een BY SENSA keuken komt van eigen bodem. We schetsen, ontwerpen en vervaardigen je design keuken met vergaande precisie en oog voor detail. Je dromen zijn het vertrekpunt voor je keuken. Vanuit daar creëren we je handgemaakte keuken.

01

In onze showroom krijg je een indruk van de BY SENSA keukens.

02

In een persoonlijk gesprek verkennen we je wensen, eisen en dromen tot in detail. Voor een keuken die tot op de millimeter klopt.

03

We ontwerpen een keuken die past bij jou. Waarbij ieder detail tot in perfectie is uitgedacht.

04

Met oog voor details plaatst ons eigen montageteam je keuken.

Stalen keuken By Sensa

Hoe ziet jouw ideale stalen keuken er uit? BY SENSA helpt mee je ideale keuken te verwezenlijken. Dat begint allemaal in onze showroom waar onze designers met je meedenken. We geven je hier een goed beeld van de mogelijkheden, mede door de op maat gemaakte schets die je mee naar huis neemt.
Dat de mogelijkheden eindeloos zijn, komt omdat wij iedere keuken op maat maken. Iedere BY SENSA keuken is uniek en met de hand vervaardigd. Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken.

Breng een bezoek aan onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden