MENU

Eiken keukens

De natuur komt je woning binnen met een eiken keuken. En op de natuur raak je nooit uitgekeken. Eikenhout is een veelzijdig materiaal, waarmee we ongetwijfeld je droomkeuken kunnen creëren. Eikenhout heeft geen voorkeur voor klassiek, landelijk of modern. Door maatwerk is alles mogelijk.

Bekijk onze eiken keukens

Als je het kunt dromen, kunnen wij het waarmaken. Bekijk de gerealiseerde droomkeukens van anderen, en doe inspiratie op voor je eigen wensen.

Een brochure vol dromen

Begin met dromen. Vraag onze brochure aan en raak geïnspireerd.

Je eiken keuken in stijl

Met een eiken keuken haal je de natuur in huis. Je haalt een keuken in huis waar je nooit op raakt uitgekeken. Een keuken waar je – dankzij het tijdloze karakter van hout – eindeloos enthousiast over blijft. Dat je kiest voor een eiken keuken, zegt op zichzelf nog niets over de stijl van je keuken. De mogelijkheden in de afwerking van eikenhout zorgen dat iedere stijl haalbaar is. Ongeslepen en robuust eikenhout geven een industrieel karakter mee aan een keuken. Massief eikenhouten werkbladen geven je keuken een landelijke uitstraling. En wanneer we gebruik maken van fijn geslepen eikenhout creëren we een moderne keuken. Eikenhout heeft geen voorkeur voor landelijk, modern of industrieel. Je kan er alle kanten mee op.

De handgemaakte eiken keuken

Iedere keuken van BY SENSA wordt met de grootst mogelijke zorg ontworpen, en met de hand gemaakt. Helemaal gericht op jouw dromen, wensen en eisen. Zo ook onze eiken keukens. Onze vakmannen gaan pas over op productie als alles klopt. Tijdens de productie van de eiken keuken leveren verschillende vakmannen hun ambachtelijke kunsten. Timmermannen, steenhouwers en spuiters doen een voor een waar zij het beste in zijn. Zo ontstaat er een BY SENSA keuken die tot op de millimeter klopt.
Eiken keuken by sensa keukens kookeiland
Eiken keuken by sensa keukens marmer
Eiken keuken by sensa keukens zwart
Eiken keuken by sensa keukens kastenwand

Nederlands design van BY SENSA

Een BY SENSA keuken komt van eigen bodem. We schetsen, ontwerpen en vervaardigen je design keuken met vergaande precisie en oog voor detail. Je dromen zijn het vertrekpunt voor je keuken. Vanuit daar creëren we je handgemaakte keuken.

01

In onze showroom krijg je een indruk van de BY SENSA keukens.

02

In een persoonlijk gesprek verkennen we je wensen, eisen en dromen tot in detail. Voor een keuken die tot op de millimeter klopt.

03

We ontwerpen een keuken die past bij jou. Waarbij ieder detail tot in perfectie is uitgedacht.

04

Met oog voor details plaatst ons eigen montageteam je keuken.

Eiken keuken BY SENSA

Als je jouw perfecte droomkeuken voor je ziet, zie je dan een eiken keuken voor je? Vertel ons je keukendromen, -wensen en -stijl en we vervaardigen je keuken die tot op de millimeter klopt.

Een eiken keuken van BY SENSA wordt op maat voor je geschetst, ontworpen en gerealiseerd. Ieder stuk hout dat we verwerken in een keuken, is zorgvuldig door ons geselecteerd.

Alleen eersteklas hout is goed genoeg om een plek te krijgen in onze handgemaakte eiken keukens. Of dat het nu de nostalgie van oud eikenhout is, of de hedendaagse pracht van kersvers hout.

Breng een bezoek aan onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden