Je bent hier:

Design keukens voor extra glamour   

Een design keuken is een tikkeltje gewaagder. Het heeft de glamoureuze uitstraling die u verwacht van een design keuken. Strakke symmetrische lijnen, blinkend afgewerkte materiaal en minimalistische effecten garanderen een rijkelijke setting. Het begrip ruimte doet daar nog een flinke schepje bovenop. Pure crème de la crème is wat er rest. Het type huis heeft daar bovendien invloed op. Want glamour is pas echt glamour als er consistentie is met de rest van het huis. Daar zijn de ontwerpers van BY SENSA altijd naar op zoek. Of u nu een bestaand huis heeft of een nieuwbouwhuis gaat bouwen. BY SENSA maakt unieke en persoonlijke designs waarin uw wensen voorop staan.

Design Fenix keuken BY SENSA Keukens - Handgemaakte keukens op maat

Conceptuele design keukens werkelijkheid

Minimalisme, glanzend lak en strakke lijnen vormen de boventoon in design keukens. De – soms bijna conceptuele keukenstijl – is voor de echte fijnproevers. Less is more gaat in dit geval zeker op. Dat gaat zover als u wenst. Als u het kan dromen, kunnen wij het waarmaken. Op ieder type huis hebben wij een antwoord.

Symmetrisch schouwspel

De design keuken is een keuken die straalt van échte schoonheid. Het harmonieuze lijnenspel van dit ontwerp maakt dat al direct duidelijk. U ziet veel symmetrie, want strakke lijnen vormen de basis. Ook het kleurgebruik verraadt uw gevoel voor smaak: ton sur ton. De glanzende materialen stralen perfectie uit. Over alles is nagedacht. De weggelaten delen en de details maken uw design keuken.

Is een design keuken ook iets voor u? Maak een afspraak met ons, dan schetsen wij vrijblijvend een eerste ontwerp van uw droomkeuken. Of vraag een brochure aan met inspiratie.

Design keukens zijn modern en kennen een perfecte afwerking

Belofte BY SENSA


Een keuken is een plek waar u, dag in dag uit, ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat, met plezier uw maaltijden bereidt en samen kunt zijn. Vanzelfsprekend heeft u hier uw eigen ideeën en wensen over. BY SENSA begrijpt dat en creëert een keuken waar u zich thuisvoelt. Dat beloven we. 

Onze design keukens

De realisatie van uw droomkeuken

Als u het kunt dromen, dan kunnen wij het waarmaken. Onze werkwijze is altijd hetzelfde, of u nu kiest voor een instapmodel of een luxe designkeuken.

1. Oriëntatiegesprek en ontwerp
2. Deskundig en praktisch advies
3. Handmatige productie
4. Deskundige montage
1. Oriëntatiegesprek en ontwerp | 2. Deskundig en praktisch advies  | 3. Handmatige productie | 4. Deskundige montage

Kwaliteit. Alles in eigen beheer.

Meubelmakers | Steenhouwers | Spuiterij | Monteurs
Spuiterij keuken
BY SENSA Montage van uw keuken
Meubelmakers | Steenhouwers
Spuiterij | Monteurs

Be Social

Be Social