MENU

Fenix keukens

Fenix in de keuken. Het is strak, innovatief en praktisch. Het materiaal is stevig en hard, maar heeft een matte, zachte uitstraling. De matheid zorgt ervoor dat je fenix keuken een moderne uitstraling krijgt. Zowel voor de keukenkasten als voor werkbladen is fenix een stijlvolle mogelijkheid.

Bekijk onze fenix keukens

Als je het kunt dromen, kunnen wij het waarmaken. Bekijk de gerealiseerde droomkeukens van anderen, en doe inspiratie op voor je eigen wensen.

Een brochure vol dromen

Begin met dromen. Vraag onze brochure aan en raak geïnspireerd.

Thuis in je fenix keuken

De ultieme beloning op ons werk, is een keuken creëren waar jij je thuis voelt. Een ruimte die je rust geeft en die tegelijkertijd je zintuigen prikkelt. Een ruimte waarin schoonheid en functionaliteit één zijn.

De fenix keuken heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als modern en stijlvol. En wanneer het je wens een fenix keuken is, gaat onze ontwerper graag met en voor je aan de slag. We verkennen je wensen, je smaak en je stijl. En deze elementen verwerken we in het ontwerp van je fenix keuken. Het ontwerp wordt tot in detail uitgedacht en getekend, zodat we je keuken tot op de millimeter kloppend maken.

Waarom kies je voor een fenix keuken?

Er zijn veel redenen waarom je voor een fenix keuken zou kiezen. Het begint al met de uitstraling van het fenix materiaal. Het ziet er zacht uit, heeft een diepe kleur en het ondoorzichtige oppervlak laat de reflectie van licht niet toe. Het gaat verder met de zachtheid van het materiaal. Deze zachtheid heeft alles te maken met de nanotechcoating: hard materiaal dat zacht aanvoelt. Deze zachte touch van fenix maakt dat je werkblad of kastjes prettig aanvoelen. Tot slot heeft fenix tal van praktische eigenschappen die het aantrekkelijk maken om voor een fenix keuken te kiezen. Zo heeft het materiaal zelfherstellend vermogen, wat zorgt dat krasjes vanzelf verdwijnen. Vingerafdrukken zijn nooit zichtbaar, het materiaal is niet statisch én het materiaal is vorm-, hitte-, stoot- en schuurvast.
Fenix keuken by sensa keukens oven
Fenix keuken by sensa keukens marmer
Fenix keuken by sensa keukens marmer werkblad
Fenix keuken by sensa keukens zwart kookeiland

Nederlands design van BY SENSA

Een BY SENSA keuken komt van eigen bodem. We schetsen, ontwerpen en vervaardigen je design keuken met vergaande precisie en oog voor detail. Je dromen zijn het vertrekpunt voor je keuken. Vanuit daar creëren we je handgemaakte keuken.

01

In onze showroom krijg je een indruk van de BY SENSA keukens.

02

In een persoonlijk gesprek verkennen we je wensen, eisen en dromen tot in detail. Voor een keuken die tot op de millimeter klopt.

03

We ontwerpen een keuken die past bij jou. Waarbij ieder detail tot in perfectie is uitgedacht.

04

Met oog voor details plaatst ons eigen montageteam je keuken.

Fenix keuken BY SENSA

Droom je van een fenix keuken? We dromen graag met je mee. Bij BY SENSA vinden we dat je keuken zo mooi moet zijn, dat hij midden in de kamer kan staan. Als een kunstwerk waar je maar naar blijft kijken. Daarom gaan we ver in het ontwerp van je fenix keuken. We kijken naar het totaalplaatje. Naar lichtinval, aankleding, omgeving, gebruiksgemak en decoratie. Zo zorgen we dat je de enige juiste keuken krijgt.
BY SENSA realiseert dromen. Dat kunnen we doen doordat iedere keuken 100% custom made is, waarbij alles kan. Al je dromen, wensen en verlangens, we verwerken ze voor je in een gedetailleerd ontwerp.

Breng een bezoek aan onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden