MENU

Scandi­navische keukens

De stijl is puur en eenvoudig. De stijl zorgt voor rust en sfeer. De Scandinavische keuken kenmerkt zich door strakke lijnen, lichte kleuren en natuurlijke materialen. BY SENSA ontwerpt en realiseert handgemaakte Scandinavische keukens die tot op de millimeter kloppen.

Bekijk onze Scandinavische keukens

Als je het kunt dromen, kunnen wij het waarmaken. Bekijk de gerealiseerde droomkeukens van anderen, en doe inspiratie op voor je eigen wensen.

Een brochure vol dromen

Begin met dromen. Vraag onze brochure aan en raak geïnspireerd.

Scandinavische keukens van BY SENSA

Rust, eenvoud, natuur en licht. Dat zijn de vier kernwoorden waarmee we de Scandinavische keuken samenvatten. De Scandinavische stijl combineert functionaliteit met minimalisme en eenvoud. Dat levert keukens op die aanvoelen als een oase van rust.

Een Scandinavische keuken kent een witte basis. Een basis die wordt aangevuld met natuurlijke materialen, organische vormen en lichte pasteltinten. Less is more bij deze keukenstijl, waardoor een serene en gastvrije sfeer ontstaat.

Bij BY SENSA begint je Scandinavische keuken met een gesprek over de ruimte en afmetingen. We verkennen al je wensen en eisen, die we matchen met mogelijkheden in het ontwerp.

In het ontwerp gaan we ver om zo een Scandinavische keuken te vervaardigen die tot op de millimeter klopt. We houden rekening met symmetrie, zichtlijnen, licht en sfeer en creëren een keuken die staat voor pure schoonheid.

De keuken wordt met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen. Ons eigen team verzorgd de deskundige montage. Wij hebben ons doel bereikt als we een keuken hebben gecreëerd waar jij je thuis voelt. Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken.

Scandinavische keuken by sensa keukens marmer werkblad
Scandinavische keuken by sensa keukens groen
Scandinavische keuken by sensa keukens zwart werkblad
Scandinavische keuken by sensa keukens kraan

Nederlands design van BY SENSA

Een BY SENSA keuken komt van eigen bodem. We schetsen, ontwerpen en vervaardigen je design keuken met vergaande precisie en oog voor detail. Je dromen zijn het vertrekpunt voor je keuken. Vanuit daar creëren we je handgemaakte keuken.

01

In onze showroom krijg je een indruk van de BY SENSA keukens.

02

In een persoonlijk gesprek verkennen we je wensen, eisen en dromen tot in detail. Voor een keuken die tot op de millimeter klopt.

03

We ontwerpen een keuken die past bij jou. Waarbij ieder detail tot in perfectie is uitgedacht.

04

Met oog voor details plaatst ons eigen montageteam je keuken.
keuken goud by sensa keukens kraan

Isebel

“Als je iets unieks wilt dan ben je hier aan het goede adres.”

Breng een bezoek aan onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden